[Aktualności] Honda Integra - wyższy poziom maxi...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Honda Integra - wyższy poziom maxi...
Dyskusja na temat: Honda Integra - wyższy poziom maxi skutera
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda Integra - wyższy poziom maxi skutera
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda Integra - wyższy poziom maxi skutera
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Hmmm, az nie wiem co powiedzieć. koncepcja niegłupia, ciekawe jak to działa w praktyce<br><hr>Rafi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem trochę rozczarowany. Kiedy dowiedziałem się że ten nowy silnik honda będzie montować w innych modelach to stwierdziłem że ten silnik wsadzą do modelu Deauville który mógłby być zaprezentowany np : za rok, bo by to tego motocykla świetnie pasował - 2 cylindrowy jak w aktualnym modelu, ekonomiczny, nadający się do turystyki (w końcu to 700cc) dwusprzęgłowa skrzynia. A tu okazuję się że 50 KM co do modelu deauville to trochę przymało, już aktualny model ma za słaby silnik , przynajmniej te 80KM powinien mieć, ale no nic trudno. Może honda zaprezentuje w następnym sezonie nowego deauville'a , albo pokażą nowy model o pojemności około 800cc , to samo tyczy się z pan europeanem, który albo powinien przejść głęboką modernizację, dodadzą mu trochę pojemności i mocy (chociaż te 135 KM) odchudzić o jakieś 25 kg i tyle. A co do integry ma więcej mocy niż Tmax , raczej nie będzie szybszy ale będzie mniej spalał i zapewniał większy komfort no i naprawdę dobrze wygląda, chociaż szkoda myślałem że będzie miał około 60 KM.<br><hr>Topgear
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No ok, może parę koni więcej by się przydało, ale nie przesadzajmy. Nawet z automatyczną skrzynią 50KM to 6-7s do setki, do miasta aż nadto.<br><hr>Kompost
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pomysł fajny. pewnie jeździć będzie wzorowo. tylko dlaczego jest taki KOSZMARNIE brzydki?<br><hr>rmatak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo fajny pomysł. Motocyklowe podwozie zapewni nie spotykane do tej pory w skuterach prowadzenia i komfort. Mocy powinno wystarczyć tym bardziej zważając na fakt, że skrzynia DCT ma zupełnie inny charakter niż typowe przekładnie skuterowe.<br><hr>Dominik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pół Goldwing - pół marketowy badziew na podwoziu skutera, z automatyczną skrzynią i mocą napędu CD, no k***a brawo.<br><hr>bonkers
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości