Wyważanie kół motocyklowych
• Strona 1 z 1
Wyważanie kół motocyklowych
Niby nic a jednak...
Opony mialem do wymiany więc zacząłem sie rozglądać za serwisem który sie w tym specjalizuje...
No i jesli chodzi o woj. opolskie to jest mega lipa,owszem,opone mogÄ… przerzucic-o ile przywiezie siÄ™ sciagniete kolo...o wywazeniu mozna zapomniec...
Więc jesli komus zalezy na kompleksowej obsludze(sciagniecie koła,przerzucenie opony,wywazenie koła i montaż) to polecam warsztat w Namysłowie(sam byłem w piątek i jestem zadowolony).
Daje link do aukcji bo sam na allegro go znalazlem,moze komus sie przyda...
http://moto.allegro.pl/item191606335_wy ... sluga.html
p.s jest tez bardzo duzy wybór opon do moto,ceny moze niezbyt rewelacyjne ale oponki dobre a ilosc porażająca.
http://images20.fotosik.pl/313/d8e09779515eee8fmed.jpg
Opony mialem do wymiany więc zacząłem sie rozglądać za serwisem który sie w tym specjalizuje...
No i jesli chodzi o woj. opolskie to jest mega lipa,owszem,opone mogÄ… przerzucic-o ile przywiezie siÄ™ sciagniete kolo...o wywazeniu mozna zapomniec...
Więc jesli komus zalezy na kompleksowej obsludze(sciagniecie koła,przerzucenie opony,wywazenie koła i montaż) to polecam warsztat w Namysłowie(sam byłem w piątek i jestem zadowolony).
Daje link do aukcji bo sam na allegro go znalazlem,moze komus sie przyda...
http://moto.allegro.pl/item191606335_wy ... sluga.html
p.s jest tez bardzo duzy wybór opon do moto,ceny moze niezbyt rewelacyjne ale oponki dobre a ilosc porażająca.
http://images20.fotosik.pl/313/d8e09779515eee8fmed.jpg

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
na dolnym slasku jest super warsztat, w ktorym zwykle naprawiam powazniejsze awarie. Tam po umowieniu sie przyjezdza sie i opone z wywarzeniem zmienia sie na miejscu. wszystko kosztuje 30 zl.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
w lublinie na montazowej na poczatku sezonu - komplet opon z wywazaniem wymieniali za 40 zł.... ja zawiozłem koła bo padało wtedy i mi sie nie chciało motocyklem w deszcz jechac... ale ronie dobrze mozna pojechac motocyklem........ 

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Kris2k napisał(a):mlody... wlasciwie jak to wygladalo w praktyce... zawiozles im sciagniete kola z moto czy pojechales moto i oni zrobili reszte... ile zaplaciles za calosc?
Bylem na moto,zaplacilem albo 130 albo 120 zl za wszystko tzn:
-Używke na tył w bdb stanie Metzeler,
-zmiane opony i wyważenie obu kół
od koła biorą 25zl(sciagniecie,wywazenie,załozenie)
Ja nie robilem nic,sciagniecie,zalozenie itd itp... wszystko było "w cenie" zawarte.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
mlody napisał(a):Ja nie robilem nic,sciagniecie,zalozenie itd itp... wszystko było "w cenie" zawarte.
EEee.. no to bajer... opony tez mieli na miejscu?
Ile to czasu trwalo? Godzina, dwie?
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
- fandzoilisz
- Bywalec
Wombat napisał(a):walicie na uzywkach ?ja bym sie bał .........
Takie są realia. Myślę, że więcej jak połowa moich znajomych śmiga w używanych kapciach. ... a i spalić takiego mniej szkoda

Ja też polecam Namysłów - chociaż jak tam ostatnio wymieniałem gume to miałem jeszcze GPZte to nie było problemu.
Ostatnio kumpel był XJRą i chłopaki mieli problemy żeby tylne koło na wyważarkę założyć. (za szerokie) Niemniej jednak pokombinowali coś i się udało.
A wybór łopunów jest niezły.
Innych serwisów z wyważaniem w mojej okolicy nie znam - bo chyba nie ma, nie licząc Wrocławia - a nie wiem czy w Oleśnicy jest...
-
Grzybu - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości