olej 15w40 do r6
• Strona 1 z 1
olej 15w40 do r6
cześć pod koniec sezonu chciałem zmienić olej w motorze . miałem yamalube 10w/40 tylko że na 1500km jadło liter i mam pytanie czy moge wlać oleju 15w/40 castrol magnatec tection prosze o odp
- KONRAD95
- Świeżak
IMHO skoro zre az tyle to silnikowi i tak nic nie zaszkodzi ani nie pomoze, olej nadal bedzie wciagac w coraz wiekszych ilosciach, zalanie oleju do dizla na niewiele sie zda
jak wlejesz olej od auta to mozesz sie spodziewac ze sprzeglo bedzie ciagnac i sama skrzynia ciezej pracuje, zwlaszcza na zimnym, slynny 2 bieg yamachy nie bedzie szczesliwy
jak wlejesz olej od auta to mozesz sie spodziewac ze sprzeglo bedzie ciagnac i sama skrzynia ciezej pracuje, zwlaszcza na zimnym, slynny 2 bieg yamachy nie bedzie szczesliwy
- regis440
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
po 1 wymien olej z filtrem na nowy np motul 5100 15/50 i obserwuj co sie dzieje ile bierze spradz czy licznik dobrze pokazuje itp. jesli wtedy bedzie bral to napisz
olej samochodowy nie wlewac energy saver bo moze sprzeglo sie slizgac
olej samochodowy nie wlewac energy saver bo moze sprzeglo sie slizgac
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
a nie kopci ci z komina czasem ? Jak nie to sprawdz czy nie moasz gdzies wycieku. Co do oleju to nie lej magnatec tylko jakiegos power 1 racing dla moto.Tyle ze ten olej jest drogi i w tej cenie dostaniesz lepszy motula
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
senekkorzenna
tyle opinie co nie dziala jak i ze dziala te ceramizery czy jak im tam ja nie probowalem ale ktos z tego forum wlewal niech napisze jak podzialal
z drugiej strony oprocz zabawy w oleje czyli probowania ktorego pali mniej a roznice moga byc ZNACZNE nic innego mu nie pozostaje ew rozbiorka silnika ktorego naprawa moze wyjsc tyle co kupno uzywanego
tyle opinie co nie dziala jak i ze dziala te ceramizery czy jak im tam ja nie probowalem ale ktos z tego forum wlewal niech napisze jak podzialal

z drugiej strony oprocz zabawy w oleje czyli probowania ktorego pali mniej a roznice moga byc ZNACZNE nic innego mu nie pozostaje ew rozbiorka silnika ktorego naprawa moze wyjsc tyle co kupno uzywanego

TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości