Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Rowerzysta skazany za spowodowanie...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Rowerzysta skazany za spowodowanie...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Rowerzysta skazany za spowodowanie...

Postprzez Åšcigacz » 19/10/2011, 07:04

Dyskusja na temat: Rowerzysta skazany za spowodowanie wypadku motocyklisty
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rowerzysta skazany za spowodowanie wypadku motocyklisty
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2011, 07:04

No właśnie "rzeczowego podejścia policji". U nas i tak wina byłaby przypisana motocykliście. Nawet nikt by się nad tym nie zastanawiał.<br><hr>Gnypek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2011, 07:59

Po nazwisku "studenta" wnioskuję ze to jakiś Chinol. Spotkałem stado takich na Erasmusie w UK i trzeba przyznać ze straszne z nich tępaki. Większość nawet nie potrafi przedstawić sie po angielsku a co dopiero ogarniać przepisy ruchu drogowego. Do tego te nawyki rowerowe z Pekinu...<br><hr>F.T.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2011, 08:24

Też kiedyś rozjechałem rowerzystę motocyklem. Tzn. w sumie to tylko rower mu rozjechałem, jemu absolutnie nic się nie stało (jakoś tak, że nawet nie upadł). I z mordą do mnie ,wyzwiska itd. itp.
A jakież było moje zdziwienie (i tegoż rowerzysty), jak w mojej obronie tłumnie stanęli przypadkowi ludzie z chodnika!
Ale sprawy żadnej nie było. Ot mi nic, jemu nic, motocyklowi nic, tylko rower nieco pogięty, po wymianie lub naprostowaniu koła zapewne nadawałby się do jazdy.<br><hr>CB
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2011, 08:51

Komentatorzy napisał(a):Też kiedyś rozjechałem rowerzystę motocyklem. Tzn. w sumie to tylko rower mu rozjechałem, jemu absolutnie nic się nie stało (jakoś tak, że nawet nie upadł). I z mordą do mnie ,wyzwiska itd. itp.
A jakież było moje zdziwienie (i tegoż rowerzysty), jak w mojej obronie tłumnie stanęli przypadkowi ludzie z chodnika!
Ale sprawy żadnej nie było. Ot mi nic, jemu nic, motocyklowi nic, tylko rower nieco pogięty, po wymianie lub naprostowaniu koła zapewne nadawałby się do jazdy.<br><hr>CB<br>
Stary, ja kiedys zdjąłem podpitego rowerzystę na przejsciu dla pieszych (miał czerowone, ja zielone). Byla policja i od razu uznali go winnym. Największe jaja były jak ściągnąć za niego kasę za uszkodzenia motocykla.../<br><hr>Gonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2011, 12:59

Komentatorzy napisał(a):Też kiedyś rozjechałem rowerzystę motocyklem. Tzn. w sumie to tylko rower mu rozjechałem, jemu absolutnie nic się nie stało (jakoś tak, że nawet nie upadł). I z mordą do mnie ,wyzwiska itd. itp.
Ale sprawy żadnej nie było. Ot mi nic, jemu nic, motocyklowi nic, tylko rower nieco pogięty, po wymianie lub naprostowaniu koła zapewne nadawałby się do jazdy.<br><hr>CB<br>
Komentatorzy napisał(a):Stary, ja kiedys zdjąłem podpitego rowerzystę na przejsciu dla pieszych (miał czerowone, ja zielone). Byla policja i od razu uznali go winnym. Największe jaja były jak ściągnąć za niego kasę za uszkodzenia motocykla.../<br><hr>Gonzo<br>
dlatego rowerzyści poruszający się po drogach powinni mieć obowiązkowo OC!<br><hr>naresh
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2011, 13:34

Komentatorzy napisał(a):Stary, ja kiedys zdjąłem podpitego rowerzystę na przejsciu dla pieszych (miał czerowone, ja zielone). Byla policja i od razu uznali go winnym. Największe jaja były jak ściągnąć za niego kasę za uszkodzenia motocykla.../<br><hr>Gonzo<br>
Komentatorzy napisał(a):dlatego rowerzyści poruszający się po drogach powinni mieć obowiązkowo OC!<br><hr>naresh<br>
100% siÄ™ zgadzam<br><hr>Gonzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2011, 15:56

Komentatorzy napisał(a):dlatego rowerzyści poruszający się po drogach powinni mieć obowiązkowo OC!<br><hr>naresh<br>
Komentatorzy napisał(a):100% się zgadzam<br><hr>Gonzo<br>
I tak tez jest np. w Szwajcarii - kupujesz naklejke na rower, ktora rowniez jest pewnego rodzaju OC.<br><hr>kaos
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/10/2011, 11:42

Komentatorzy napisał(a):Po nazwisku "studenta" wnioskuję ze to jakiś Chinol. Spotkałem stado takich na Erasmusie w UK i trzeba przyznać ze straszne z nich tępaki. Większość nawet nie potrafi przedstawić sie po angielsku a co dopiero ogarniać przepisy ruchu drogowego. Do tego te nawyki rowerowe z Pekinu...<br><hr>F.T.<br>
Pakistańczycy w taksówkach po prostu zajeżdżają drogę, bo przecież zdążysz zahamować. Brytole jeżdżą mało agresywnie i bardzo mi się to podoba.<br><hr>waldek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości

na górê