Zakrywanie rejestracji
• Strona 1 z 1
Zakrywanie rejestracji
Witam, czy zakrywać rejestrację ?
Nagrywam filmy i wstawiam na youtube, np. kolanko na zakręcie itd.. widać rejestrację, mogę mieć jakieś problemy? Z dużą prędkością jest np. to kolanko lecz gdy zatrzyma się w odpowiednim momencie film widać rejestrację. Czy nie bawić się w zakrywanie bo nie ma po co? Dużo roboty by było żeby zakryć na filmiku rejestrację :/
ProszÄ™ o odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Nagrywam filmy i wstawiam na youtube, np. kolanko na zakręcie itd.. widać rejestrację, mogę mieć jakieś problemy? Z dużą prędkością jest np. to kolanko lecz gdy zatrzyma się w odpowiednim momencie film widać rejestrację. Czy nie bawić się w zakrywanie bo nie ma po co? Dużo roboty by było żeby zakryć na filmiku rejestrację :/
ProszÄ™ o odpowiedzi.
Pozdrawiam.
- VGN
- Świeżak
- stareRadio
- Świeżak
prosta sprawa:
spray do łańcucha+piasek
senekkorzenna
spray do łańcucha+piasek

senekkorzenna
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Kula07 napisał(a):prosta sprawa:
spray do łańcucha+piasek
tak, tyle tylko ze kierujący ma zapewnić czytelność tablicy, srednio rozgarniety pałkarz wpadnie na to ze takie cos jest umyslnie robione. Odmowa przyjęcia mandatu - wg mnie bezsens. Porobią zdjęcia czy ew inny rejestrator i jestes troche w ....
jesli byś sie jednak zdecydował, to uważaj jak bedizesz chcial usunać to benzyną lub rozpucholem (ściera kolor literek czy cyferek)
- stareRadio
- Świeżak
eeee tam...
wszystko się da i wcale nie trzeba usuwać benzyną
wszystko się da i wcale nie trzeba usuwać benzyną
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
pan_wiewiorka napisał(a):(...)Odnośnie podanego linku, to ja się zastanawiam czy licznik jest urządzeniem pomiarowym prędkości homologowanym na takiej zasadzie jak radar.(...)
odnośnie linku nie wiem, ale w przypadku tachografów samochodowych zapis na tarczce lub wydruk z tacho jest niepodważalnym dowodem
kilkakroć udowodniłem prezydenckim, że ich wniosek o mandat za przekroczenie prędkości koniem jest gowno wart w sądzie wobec tarczki/wydruku
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości