Serwis ...
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, suhy-19, Bostorn, Miczab, leff
• Strona 1 z 1
Serwis ...
Mieszkam na WArmi i Mazurach ... w mojej okolicy jest jak na lekarstwo dobrych serwisów ... Muszę oddać mój motor [ Cagiva ] do dobrego serwisu . CZy może któryś z forumowiczów zna jakiś dobry serwis w okolicy ??--> Tzn . Warmia i Mazury no i ewentualnie Mazowsze [ do Warszawy ] i Pomorskie [ maksymalnie do Gdańska ] ... Zaznaczam ,że chodzi mi o na prawdę dobry serwis i ludzi którzy chcą normalnie zarobić [ np. w salonie Yamaha w Olsztynie ludzie totalnie mnie olali i po tym jak popukali trochę w silnik powiedzieli , że muszę mieć coś zepsute na wale a po okazyjnym serwisie u znajomego okazało się ,że wszystko jest tam okej .] ... Z góry dziękuje za dobre namiary na serwisy ...
- VincentVega
- Świeżak
to sie podczepie do tematu.... dobry serwis w okolicach Łodzi.... bo ostatnio dalem motonoga do LibertyMotors (siec Intermotors) na wymiane uszczelniaczy przedniego zawieszenia to mi zle zalozyli amora skretu (za nisko obejme na lage) i mi obtarl z lakieru owiewke... no po porstu tragedia....
moj 667 post...
moj 667 post...
-
kravec - Administrator
SpeedyG napisał(a):Dlaczego nie napiszesz o jaki motor chodzi? wstydzisz się?
hę ... ?.
Cagiva Mito 125 EV !!

No to SpeedyG jeżeli nie masz nic konstruktywnego do dodania to proszę nie wypowiadaj się xP ... Proszę tylko o namiary a nie o jakieś zbędne komenatarze

PzdR !.
- VincentVega
- Świeżak
Jeśli jesteś z Olsztyna lub okolic mogę polecić mojego mechanika. Napisz na priv co się dzieje z moto, a ja z nim pogadam czy Ci pomoże.
-
t_racer_ - VIP Ścigacz.pl
Gelo007 dzięki ... poszukam człowieka i pogadam .
SpeedyG kompleksy Cagivy?? LoL ... teraz to żeś się popisał ...
No ale OK ... każdy może mieć swoje zdanie . Ja żadnych kompleksów nie mam ... Motor jest jaki jest - jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ! i tyle
...
W każdym bądź razie dzięki za ten namiar na W-awę
SpeedyG kompleksy Cagivy?? LoL ... teraz to żeś się popisał ...

No ale OK ... każdy może mieć swoje zdanie . Ja żadnych kompleksów nie mam ... Motor jest jaki jest - jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ! i tyle

W każdym bądź razie dzięki za ten namiar na W-awę
- VincentVega
- Świeżak
Dobraa .... po otrzymaniu rozkazów z góry ... potrzebuję namiary na serwis ...
...
Naprawdę jeżeli ktoś posiada namiary na dobry serwis z okolic którę wymieniłem proszę o info ...
Z góry dziękiii
...

Naprawdę jeżeli ktoś posiada namiary na dobry serwis z okolic którę wymieniłem proszę o info ...
Z góry dziękiii

- VincentVega
- Świeżak
eeh.... ja potrzebuję opinii i namiarów na dobry serwis !!
Człowieku ... jak wpiszę SERWIS , OLSZTYN w googlach to wyskoczy mi SERWIS YAMAHY ... a ja się akurta na tym k*****wie przejechałem... i wiem ,że to nie warte drogi ...
Już łapiesz ??!!
Suche namiary to nie problem ... chodzi o Waszą wiedzę dotyczącą DOBRYCH i SPRAWDZONYCH serwisów ...
Hopeless ...
Człowieku ... jak wpiszę SERWIS , OLSZTYN w googlach to wyskoczy mi SERWIS YAMAHY ... a ja się akurta na tym k*****wie przejechałem... i wiem ,że to nie warte drogi ...
Już łapiesz ??!!
Suche namiary to nie problem ... chodzi o Waszą wiedzę dotyczącą DOBRYCH i SPRAWDZONYCH serwisów ...
Hopeless ...
- VincentVega
- Świeżak
- gemineczek
- Świeżak
Taka drobna sugestia - zamiast karać userów za archeologię, może lepiej by było raz-na-jakiś czas zapuścić skrypt, który pozamyka wszystkie tematy nieaktywne np. od 2ch miesięcy ... Myśle że napisanie takiego skryptu nie jest za trudne, a ochroni przed niepotrzebnymi warnami ...
- froger
- Świeżak
froger napisał(a):Taka drobna sugestia - zamiast karać userów za archeologię, może lepiej by było raz-na-jakiś czas zapuścić skrypt, który pozamyka wszystkie tematy nieaktywne np. od 2ch miesięcy ... Myśle że napisanie takiego skryptu nie jest za trudne, a ochroni przed niepotrzebnymi warnami ...
eeeee ale po co????
jak bedzie temat o jakiejs części do naprawy i ktoś będzie szukał bo powiedzmy ma podobne objawy, znajdzie przeczyta i sie doruci od siebie coś mądrego to raczej lepsze niż 1000 nowych tematów o tej samej treści.
a że ktoś chce nabić posty i wykopuje tematy sprzed 2 lat to już jego sprawa
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
• Strona 1 z 1