kombinezon
• Strona 1 z 1
kombinezon
Witam
chcem kupic kombinezon ,mam do wydania okolo 2000zł co mozna kupic w tych granicach cenowych .Lepszy dwu częściowy czy jedno ?

- ggggrzesiek2
- Świeżak
Re: kombinezon
ggggrzesiek2 napisał(a):Witamchcem kupic kombinezon ,mam do wydania okolo 2000zł co mozna kupic w tych granicach cenowych .Lepszy dwu częściowy czy jedno ?
Jak napisał kolega wyżej, również polecam Tobie szukać używanych kombinezonów renomowanych firm jak, np. Alpinestars czy Dainese.
Ja na Twoim miejscu brałbym dwuczęściowy - dla większego komfortu.
Jeśli natomiast chciałbyś koniecznie nowe kombi to zajrzyj na stronę www.4sr.pl i obadaj ich kombinezony, które są na prawdę bardzo dobrej jakości.
P.s. Kolega jeździ w kombinezonie Tschula za 1200 zł i jest również zadowolony. Zaliczył nawet w nim dwa ślizgi, kombi spisało się znakomicie. Wykonane są na prawdę całkiem solidnie, aczkolwiek ktoś musiałby się wypowiedzieć jeszcze odnośnie jakości protektorów w tych kombiakach.
Fortepian pysznie gra !!
// Yamaha R6S '07.

-
Pysznie - Świeżak
w okolicach 2000zł moze uda ci sie upolowac berika ls2,pozatym bardzo fajne kombi ma 4sr ale cholernie ciezko trfic przedstawiciela w pl (ja mam w cholere daleko),jak nie zalezy ci an stricte sportowym kombi to obczaj se macna rapid,spodnie i kurtale osobno kupujesz,ale maja zamki do spiecia.Kawal solidnej skóry,rst,tschul i tym podobne sie nie umywaja,a teraz po promocjach komplet za 1400 udalo mi sie wychaczyc 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
no i oficjalnie oprocz scigacza jest jeszcze jeden dystrybutor i nic wiecej,a jak bym chcial jechac przymierzyc to by mie pare stowek wiecej wyniosl za sam przejazd,a w ciemno nie lubie kupowac.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości