[Aktualności] Triumph Tiger 1050 2012 -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Triumph Tiger 1050 2012 -...
Dyskusja na temat: Triumph Tiger 1050 2012 - sztywniejsze zawieszenie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Triumph Tiger 1050 2012 - sztywniejsze zawieszenie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Triumph Tiger 1050 2012 - sztywniejsze zawieszenie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgdza się, drewno i karton nie wytrzymaja takich wibracji<br><hr>ErniKomentatorzy napisał(a):Teraz będę jeszcze szybciej odpadały od niego poszczegolne podzespoły...<br><hr>Wściekły Ryż<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
powiedzieli ci co - jak sądzę, przelatali tysiące kaemów na Tigerach i Triumphach...Komentatorzy napisał(a):Teraz będę jeszcze szybciej odpadały od niego poszczegolne podzespoły...<br><hr>Wściekły Ryż<br>Komentatorzy napisał(a):Zgdza się, drewno i karton nie wytrzymaja takich wibracji<br><hr>Erni<br>
Doświadczeni motocykliści... ale co zrobić, papier i fora internetowe znoisą wiele

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stary ale ja to mówie z autopsji. Wiecej tego gowna nie kupie bo to pleśnieje w wilgoci. Popytaj tych którzy wpierdzielili sie w Trabanta...<br><hr>ErniKomentatorzy napisał(a):Teraz będę jeszcze szybciej odpadały od niego poszczegolne podzespoły...<br><hr>Wściekły Ryż<br>Komentatorzy napisał(a):Zgdza się, drewno i karton nie wytrzymaja takich wibracji<br><hr>Erni<br>Komentatorzy napisał(a):powiedzieli ci co - jak sądzę, przelatali tysiące kaemów na Tigerach i Triumphach...
Doświadczeni motocykliści... ale co zrobić, papier i fora internetowe znoisą wiele<br><hr>TJ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widocznie trafiłeś w jakiegoś składanego w szopie strucla! więc nie generalizuj!Komentatorzy napisał(a):Teraz będę jeszcze szybciej odpadały od niego poszczegolne podzespoły...<br><hr>Wściekły Ryż<br>Komentatorzy napisał(a):Zgdza się, drewno i karton nie wytrzymaja takich wibracji<br><hr>Erni<br>Komentatorzy napisał(a):powiedzieli ci co - jak sądzę, przelatali tysiące kaemów na Tigerach i Triumphach...
Doświadczeni motocykliści... ale co zrobić, papier i fora internetowe znoisą wiele<br><hr>TJ<br>
Komentatorzy napisał(a):Stary ale ja to mówie z autopsji. Wiecej tego gowna nie kupie bo to pleśnieje w wilgoci. Popytaj tych którzy wpierdzielili sie w Trabanta...<br><hr>Erni<br>
ja mam 675, dużego tigera i tt600... i złego słowa nie powiem - wręcz przeciwnie!!!<br><hr>tj
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stary, kupiłem Daytonę (pierwszy rocznik produkcji) na Jagielońskiej i rozsypała sie po 4000km i był wieczny problem z uznaniem gwarancji. Rzeczywiscie jak patrzę na to z dystansu to muszę przyznać ci racje - kupiłem strucla, znaczy się Triumpha.<br><hr>Erni
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości