Płyn chłodniczy do kawasaki zx-6r 2008r
• Strona 1 z 1
Płyn chłodniczy do kawasaki zx-6r 2008r
Tak jak w tamacie chodzi mi o plyn chlodniczy do kawy czy jest jakas różnica miedzy niektorymi? który najlepiej wybrac?
- sebo7521
- Świeżak
płyn jak płyn. Pamiętam że na początku również sie nad tym zastanawiałem. Czym ja sie wzoruje przy wyborze płynu? chyba tylko tym żeby nie śmierdział jak gnojówka.
to może płyn do mycia naczyń wg ciebie też się nada?
madcap
to może płyn do mycia naczyń wg ciebie też się nada?
madcap
- takijedennr1
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
bierz cokolwiek co wytrzymuje temerature -35*, nie koroduje z aluminium. Jezeli kupujesz koncentrat to mieszaj tylko z woda dejonizowana. Chyba ze nie masz co z kasa robic to kup jakis syntetyczny plyn chlodzacy.
Mozesz tez sobie kupic jakis plyn do przeplukiwania systemu chlodzacego. Robisz na czyms takim 100 km potem zlewasz, przeplukujesz i zalewasz juz normalny plyn.
Mozesz tez sobie kupic jakis plyn do przeplukiwania systemu chlodzacego. Robisz na czyms takim 100 km potem zlewasz, przeplukujesz i zalewasz juz normalny plyn.
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
Jeśli masz stary płyn borygo z dawnych lat to go nie wlewaj, bo źle działa na aluminium, może nawet przeżreć chłodnicę i wtedy nowa będzie konieczna, oczywiście mało kto ma jeszcze ten płyn, ale lepiej uprzedzić 

-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
takijedennr1 napisał(a):płyn jak płyn. Pamiętam że na początku również sie nad tym zastanawiałem. Czym ja sie wzoruje przy wyborze płynu? chyba tylko tym żeby nie śmierdział jak gnojówka.

Suzuki GSX750e 79' Classic
-
Przemk - Świeżak
jeśli chcesz prowadzenia za rączkę, to kup np: ice coller-a i będziesz zadowolony
co do różnic
zdarzają się takie, których nie można mieszać z inymi, możesz narobić sobie wówczas niezłego żuru
generalnie, jak wczęśniej było powiedziane, patrz, by był dedykowany do chłodnic aluminiowych
co do różnic
zdarzają się takie, których nie można mieszać z inymi, możesz narobić sobie wówczas niezłego żuru
generalnie, jak wczęśniej było powiedziane, patrz, by był dedykowany do chłodnic aluminiowych
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości