Kask MTR
• Strona 1 z 1
Kask MTR
Witam potrzebuję kask na skuter. W internecie znalazłem Kask MTR w promocji za 150zł.
Chciałbym poznać waszą opinię na temat tego kasku(materiał z którego jest wykonany,producent itp).
http://www.moto-akcesoria.pl/kask-mtr-s-7-czarny-rozm-s,p,37089 (otwórz link)
Mam możliwość dowiedzenia tego sklepu i przymierzenia tego kasku tylko pytanie czy jest on godny tej ceny
Chciałbym poznać waszą opinię na temat tego kasku(materiał z którego jest wykonany,producent itp).
http://www.moto-akcesoria.pl/kask-mtr-s-7-czarny-rozm-s,p,37089 (otwórz link)
Mam możliwość dowiedzenia tego sklepu i przymierzenia tego kasku tylko pytanie czy jest on godny tej ceny

- kubala_10
- Świeżak
Re: Kask MTR
kubala_10 napisał(a):Witam potrzebuję kask na skuter. W internecie znalazłem Kask MTR w promocji za 150zł.
http://www.******/kask-mtr-s-7-czarny-rozm-s,p,37089 (otwórz link)
trudno sie wypowiedziec bo marka raczej malo znana, nieco bardziej znane sa kaski LS2, jest nawet model integrala w podobnej cenie, ok 160zl i raczej bym w to celowal
pamietaj ze wypadek np przy 60km/h na skuterze czy scigaczu niczym sie nie rozni...
r1 01 

- miszcz215
- Świeżak
Kupiłem kiedyś MTRa w podobnej promocji cenowej dla plecaka. Niedawno odsprzedałem innemu plecakowi.
Nic się w nim nie zepsuło przez prawie 3 lata. Kask jak kask - a czy kaski w tym przedziale cenowym
(przed obniżką za ok.300zł) dużo sie różnią między sobą to wątpię.
Niedawno kupiłem też LS2 Fortuna dla plecaka, dużo o nim nie powiem bo był za duży i oddałem.a rozm.xs
wtedy nie było. Jakość wykonania chyba podobna, więc czym sie kierować w wyborze kasków w tej cenie?
Sami szukaliśmy kasku do 300zł - a plecakowi ten najbardziej pasował malowaniem do kombiaka. I tyle.
Wiele znajomych osób twierdzi że podobają się różnorodne malowania ls2 i blenda a w MTR jest mały wybór.
Możliwe ze w tym przedziale cenowym najbardziej liczy się ciekawe malowanie - bo niby co innego?
Ostatecznie jednak kupiliśmy okazyjnie używanego Shoei Raid.
Nic się w nim nie zepsuło przez prawie 3 lata. Kask jak kask - a czy kaski w tym przedziale cenowym
(przed obniżką za ok.300zł) dużo sie różnią między sobą to wątpię.
Niedawno kupiłem też LS2 Fortuna dla plecaka, dużo o nim nie powiem bo był za duży i oddałem.a rozm.xs
wtedy nie było. Jakość wykonania chyba podobna, więc czym sie kierować w wyborze kasków w tej cenie?
Sami szukaliśmy kasku do 300zł - a plecakowi ten najbardziej pasował malowaniem do kombiaka. I tyle.
Wiele znajomych osób twierdzi że podobają się różnorodne malowania ls2 i blenda a w MTR jest mały wybór.
Możliwe ze w tym przedziale cenowym najbardziej liczy się ciekawe malowanie - bo niby co innego?
Ostatecznie jednak kupiliśmy okazyjnie używanego Shoei Raid.
BMW r1100rs, zx10r
- BMW_Zbyszek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość