Duży przebieg w Jet force
• Strona 1 z 1
Duży przebieg w Jet force
Witam mam problem znalazłem na allegro skuter Peugeot Jet Force ale jego przebiego wynosi 16 tys. i wsumie kosztuje 4200 zł ale gościu by mi go upuścił do 3700 zł i czy warto go kupić ??
Oto link http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M404833
Oto link http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M404833
- Smakosz
- Świeżak
przebieg przede wszystkim to nie jest cos czym powinno sie sugerowac. Juz kiedys pisalem, ze takie rzeczy mozna bardzo latwo przestawic i jezeli nie jest to gdzies udokumentowane nie nalezy liczyc na wiarygodnosc przebiegu. Przede wszystkim trzeba posluchac tego silnika, dowiedziec sie czy byl robiony jakis remont, czy nie bylo z nim problemow. Najlepiej zeby ocenil to fachowiec. Jezeli koles chce spuscic 500 zl to podejrzewam, ze ma cos na sumieniu.
skuter nie ma tylnego klosza lampy. mozliwe, ze zostal pukniety. trzeba by bylo sie temu przyjrzec blizej. Radze ci uwarzac na ten motocykl.
skuter nie ma tylnego klosza lampy. mozliwe, ze zostal pukniety. trzeba by bylo sie temu przyjrzec blizej. Radze ci uwarzac na ten motocykl.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
no i jak napisal fenek o to wlasnie chodzi. Silnik w mojej Hondzie ma juz nabite 42 tys. kilometrow i nadal pracuje bardzo dobrze. nigdy mnie jeszcze nie zawiodl. Przebieg o niczym nie mowi. Najwazniejszy jest stan techniczny i wizualny.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Przebieg nie swiadczy o stanie silnika.... Moim zdaniem najwazniejsze jest dbanie o maszyne.... Jesli sprzet zadbany...wszystko zrobione na czas... poczyszczone filtry... itp... silnik nie dostaje po dup** na jakis glupotach to moze chodzic.... Przebieg to nie problem zmienic... jak chcesz to rozkrec licznik i bedziesz mogl przebieg jaki tylko bedziesz chcial ustawic:) Bedziesz mogl dodac i odjac km:)

Zipp Quantum

- abus
- Świeżak
Przy kupnie skutera przebieg jest naj mniej ważny, powinieneś zwrócić ówage jak zapala skuter gdy silnik jest zimny. Sprzedający może celowo rozgrzać silnik aby lepiej zapalał
-
czarek. - Świeżak
To jest kwestia regulacji jak zapala, ale po części stanu silnika też. Silnik mozna ustawić żeby zapalał odrazu na zimnie i chodził, a ten sam silnik nie poleci nawet 50km/h...
Taka prawda niestety...
Raczej proponuje zwrócić uwage na to jak silnik pracuje na biegu jałowym i na wysokich obrotach, a także jak się na nie wkręca
Taka prawda niestety...
Raczej proponuje zwrócić uwage na to jak silnik pracuje na biegu jałowym i na wysokich obrotach, a także jak się na nie wkręca
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
- mateo Fazer 600
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości