Zobacz wÄ…tek - Cross z zagranicy [ niemcy,holandia,belgia,francja]
NAS Analytics TAG

Cross z zagranicy [ niemcy,holandia,belgia,francja]

Enduro, Cross
_________

Cross z zagranicy [ niemcy,holandia,belgia,francja]

Postprzez OskarPomorze » 13/9/2011, 21:42

Witam serdecznie wszystkich. Drodzy państwo chciałbym sprowadzić sobie taniej motocykl tzn z zagranicy.Pisze z prosba o podanie URL Niemieckich komisow motocyklowych - wiem ze takie sa gdyż sam kiedys kupowalem z niemczech cruisera byłego i pamietam ze cross tez byly.Kazdy kto ma Kontakt jakis url , kom lub podanie gieldy motocyklowych np w niemczech gdzie sie odbywaja na dzien dzisiejszy prosze o postowanie.
OskarPomorze
Świeżak

Postprzez Bostorn » 13/9/2011, 22:41

było pełno takich tematów ale niech bd

motoscout24.de
ebay.de
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
Bostorn
Moderator

Postprzez henio12323 » 14/9/2011, 08:02

crossówki w niemczech sie cenią ;/ taniej wyjdzie kupic z UK. tu kolega z forum chciał kupic i jak pokazywał to w niemczech ceny niewiele nizsze. moze przy zakupie nówki sztuki sie mniej zapłaci ale uzywki podobnie stoją jak ceny w PL. ja 2 moto kupiłem w UK i płaciłem w zasadzie 50% ceny polskiej. to juz jakas przebitka jest bo nawet z transportem i małym remontem wyszedłem na plus.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Postprzez OskarPomorze » 14/9/2011, 08:58

heniu daj strone do Uk , ale jak tam jechales autem czy kontener ? bo szczeze mowiac mam busa sprintera i moge go wykorzystac
OskarPomorze
Świeżak

Postprzez henio12323 » 14/9/2011, 10:59

ja miałem transport załatwiony... ale wiem że firmy przewozowe biorą moto do 1000 zł mozna spoko znalesc transport. chodzi mi o firmy wożące ludzi czesto biorą lewetki i sciagaja motocykle. raz jechałem takim z UK to na lawecie kilka moto jechało :D
ja zawsze szukałem na ebay.co.uk najwiecej chyba ofert róznbych. ale kumpel np jak szukał auta to ma stronke gumtree niestety nie znam dokładnej nazwy ;P masz jeszcze autotradera.co.uk ale tam tez ceny nie za specjalne i ogólnie najtaniej znajdowało sie na ebayou. tam jeszcze w uk są parkingi policyjne na stronkach copart.co.uk mozna z nich wykupowac moto czasem z drobnymi wadami, np brak kluczyków :P crossówek jest b mało, w zasadzie raz widziałem jakiegos małego. ale mozna czasem b tanio wyrwac. znajomy kupił auto warte 8-10 tysiecy za 800 zł :P

a co do transportu poszukaj tez na forum na ogłoszeniach ktos sie kiedys ogłaszał że jedzie busem i moze moto przywiesc :) i to za rozsądną kase
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê