Wymiana oleju YAMAHA YZF R125 [ POMOCY ]
• Strona 1 z 1
Wymiana oleju YAMAHA YZF R125 [ POMOCY ]
Mógłby mi ktoś napisać jak się wymienia olej w YZF 125? Potrzebuję go już wymienić, a nie wiem do końca jak !
YAMAHA FZ6 2004r
- dejek19
- Świeżak
A jak już chcesz zrobić to sam to ściągnij manuala z netu i tam będzie krok po korku. Pamiętaj żeby filtr też wymienić.
Tylko nie mów że nie ma manuala do Twojej maszyny, bo ja mam 31 letnią Suzi i po 3 tygodniach zdobyłem instrukcje z Anglii w pdf.
Tylko nie mów że nie ma manuala do Twojej maszyny, bo ja mam 31 letnią Suzi i po 3 tygodniach zdobyłem instrukcje z Anglii w pdf.
-
Przemk - Świeżak
Do mechanika to można z zaworami jechać a nie z wymianą oleju.
Poszukaj na forum, było o tym masę tematów, czytaj i ucz się sam podstawowej obsługi zamiast dawać komuś hajs za coś co wymaga tyle wysiłku ile znalezienie tego info w necie.
No chyba, że masz 2 lewe ręce, boisz się, że sobie paznokietki pobrudzisz, albo po prostu nie lubisz grzebać przy moto.
Poszukaj na forum, było o tym masę tematów, czytaj i ucz się sam podstawowej obsługi zamiast dawać komuś hajs za coś co wymaga tyle wysiłku ile znalezienie tego info w necie.
No chyba, że masz 2 lewe ręce, boisz się, że sobie paznokietki pobrudzisz, albo po prostu nie lubisz grzebać przy moto.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):No chyba, że masz 2 lewe ręce, boisz się, że sobie paznokietki pobrudzisz, albo po prostu nie lubisz grzebać przy moto.
Za te paznokietki to panna już mnie gania po domu jak wracam z garażu i całe czarne

-
Przemk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości