Co zrobic jesli?
• Strona 1 z 1
Co zrobic jesli?
Siema co zrobic jesli quad za dobrze nie smaruje i powoduje to ze jest slaby i ze slabnie ??
Silnik jest czterosuwowy wiec paliwo bez mieszanki a olej leje do silnika.
Silnik jest czterosuwowy wiec paliwo bez mieszanki a olej leje do silnika.
- motys18
- Świeżak
a skad wiesz że nie ma smarowania ? przecież tego nie widac xd o ile pompki cos pompująto smarowanie ma odpowiednie. nie rozumiem twojego problemu...
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no ale tak jak jade zz gorki albo po rowninie dobrze chodzi jade pod wieksza gorke to pod koniec gorki zawsze cos piszczy i staje quad i gasnie pozniej nie lapie obrotow jak probuje go rozpalac i ja tak mialem jak juz byl olej stary i malo go bylo wymienilem olej bylo ok a teraz chociasz jest duzo oleju ze az kopci to i tak piszczy i staje to mi sie zdaje ze smarowania tak jakby nie ma..
- motys18
- Świeżak
albo oddaj do mechanika, jak kompletnie nic nie ogarniasz ( a z opisu to wnioskuje) bedziesz sie męczył. a mechanik tylko moze spojrzy i chociaż zdiagnozuje co i jak
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Czlowieku ja nic nie wiem bo kupilem od takiego idioty co nic nie wie na temat tego quada niewie co za firma wiem tylko ze chinczyk 110cc nic wiecej nie wiem bo nie ma papierow ani nic a ssy quada masz w innym dziale moim tam dawalem w sprawie hamulcow..;p
- motys18
- Świeżak
śmiał bym napisać takiego samego idioty jak ty. nie obrażaj innych ludzi ponieważ widać że lepszy od niego nie jesteś.
jeśli to china 110 to może nie mieć nazwy. jest dużo takich quadów bez nazwy.
na start przeczyść i wyreguluj gaźnik i wyczyść lub wymienień filtr powietrza (w zależności od tego jaki masz).
jeśli to china 110 to może nie mieć nazwy. jest dużo takich quadów bez nazwy.
na start przeczyść i wyreguluj gaźnik i wyczyść lub wymienień filtr powietrza (w zależności od tego jaki masz).
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
- Żółwik
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości