YAMAHA FAZER 1000 (fzs 1000) 11800zł. duuuużo dodatków
• Strona 1 z 1
YAMAHA FAZER 1000 (fzs 1000) 11800zł. duuuużo dodatków
Witam
na sprzedaż wystawiam swój motocykl yamaha fzs1000 fazer,kolor srebrny,posiadam go od 2008roku nie jestem handlarzem,stan bardzo dobry,doinwestowany,robione przeglądy i wymiany bez oszczędzania pieniędzy,przebieg około 32900km. rok.prod 2002r. ale modelowo już 2003.tłumik SBK(nie głośny),3 kufry GIVI,centralny kufer z oparciem,alarm z odcięciem z pilotem,grzane manetki oxforda,deflektor szyby,szyba wysoka turystyczna,crash pady YAMAHA,gniazdko pod ładowarke lub gps wodoszczelne,nowy akumulator,.......CENA 11800zł....... na pytania odpowiem przez tel. 501 126 136 lub mail czaroct@wp.pl MOTOCYKL JEST BEZWYPADKOWY nie kombinowany,warty tych pieniędzy w 100% .POLECAM bo warto, pewne i sprawdzone moto.
PO ZAKUPIE MOŻLIWOSC PRZETRZYMANIA U MNIE W GARAŻU DO WIOSNY JEŚLI KTOŚ NIEMA GDZIE TRZYMAC.........
na sprzedaż wystawiam swój motocykl yamaha fzs1000 fazer,kolor srebrny,posiadam go od 2008roku nie jestem handlarzem,stan bardzo dobry,doinwestowany,robione przeglądy i wymiany bez oszczędzania pieniędzy,przebieg około 32900km. rok.prod 2002r. ale modelowo już 2003.tłumik SBK(nie głośny),3 kufry GIVI,centralny kufer z oparciem,alarm z odcięciem z pilotem,grzane manetki oxforda,deflektor szyby,szyba wysoka turystyczna,crash pady YAMAHA,gniazdko pod ładowarke lub gps wodoszczelne,nowy akumulator,.......CENA 11800zł....... na pytania odpowiem przez tel. 501 126 136 lub mail czaroct@wp.pl MOTOCYKL JEST BEZWYPADKOWY nie kombinowany,warty tych pieniędzy w 100% .POLECAM bo warto, pewne i sprawdzone moto.
PO ZAKUPIE MOŻLIWOSC PRZETRZYMANIA U MNIE W GARAŻU DO WIOSNY JEŚLI KTOŚ NIEMA GDZIE TRZYMAC.........
Ostatnio edytowano 24/11/2011, 09:43 przez czaroct, łącznie edytowano 6 razy
- czaroct
- Świeżak
cena do negocjacji,oczywiście w ramach zdrowego rozsądku...cena moze nie najniższa w kraju ale wiem co mam i wiem co ludzie sprzedaja ,ile dni i kilometrów trzeba poświęcić żeby kupic stan naprawde fajny i jeżdząc po krajui trzeba doliczyć koszt paliwa na te wyjazdy...myśle że jeśli ktoś przyjedzie i go oblooka to nim poprostu wróci do domu...nie wciskam kitu to mój motocykl moje oczko w głowie..
na wszystkie pytania odpowiem przez tel. lub na miejscu.no i cena samych dodatków jest naprawde duża..

- czaroct
- Świeżak
- czaroct
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości