Zobacz wątek - Honda CBR 1000 RR rok 2006 - na co zwrócić uwagę?
NAS Analytics TAG

Honda CBR 1000 RR rok 2006 - na co zwrócić uwagę?

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Honda CBR 1000 RR rok 2006 - na co zwrócić uwagę?

Postprzez marcel.g » 2/9/2011, 14:10

Cześć.

PlanujÄ™ zakup motocykla Honda CBR 1000 RR z roku 2006.
Mam dość mało czasu na przeszukiwanie internetu w poszukiwaniu informacji a jutro mam chwilę żeby podjechać i dokładnie motocykl obejrzeć, dlatego proszę Was o pomoc.

Na co zwrócić uwagę podczas oglądania tego motocykla? Czy są jakieś elementy szczególnie "zagrożone" i jakie są objawy potencjalnych problemów.

Linki do innych topików związanych z powyższym tematem mile widziane (na szybko nie znalazłem nic konkretnego).

Z góry dziękuję i pozdrawiam.
marcel.g
Świeżak

Postprzez Raczek_6 » 3/9/2011, 21:08

Czy motocykl jest z Europy czy z USA oraz na to czy usterki występujące w tym modelu zostały usunięte w ramach gwarancji. (tzw. Recall).
Można to sprawdzić u każdego dealera Hondy.

Po za tym to co w każdym motocyklu.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
Raczek_6
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez sonycbr77 » 7/9/2011, 16:26

mam dokladnie takie moto z 2006r nabylem go w zeszlym roku, tak jak raczek pisze ogolnie to co w kazdym motocyklu, silniczek musi rowno pracowac, mi chodzil idealnie rowno teraz leciutko faluja obroty ale to pewnie tylko zawory bo nie regolowalem, ja powaznych usterek nie mialem poza luzem na glowce ramy i lekko bijacymi tarczami przednimi, przy odpalaniu dosc dlugo one kreca, nie ze dotkniesz startera i chodzi na filmikach patrzalem i tak chyba musi byc, poza tym jak kupisz uwazaj na moc 170 kucy to idzie 8)
sonycbr77
Bywalec

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości

na górê