Honda CBR 1000 RR rok 2006 - na co zwrócić uwagę?
• Strona 1 z 1
Honda CBR 1000 RR rok 2006 - na co zwrócić uwagę?
Cześć.
PlanujÄ™ zakup motocykla Honda CBR 1000 RR z roku 2006.
Mam dość mało czasu na przeszukiwanie internetu w poszukiwaniu informacji a jutro mam chwilę żeby podjechać i dokładnie motocykl obejrzeć, dlatego proszę Was o pomoc.
Na co zwrócić uwagę podczas oglądania tego motocykla? Czy są jakieś elementy szczególnie "zagrożone" i jakie są objawy potencjalnych problemów.
Linki do innych topików związanych z powyższym tematem mile widziane (na szybko nie znalazłem nic konkretnego).
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
PlanujÄ™ zakup motocykla Honda CBR 1000 RR z roku 2006.
Mam dość mało czasu na przeszukiwanie internetu w poszukiwaniu informacji a jutro mam chwilę żeby podjechać i dokładnie motocykl obejrzeć, dlatego proszę Was o pomoc.
Na co zwrócić uwagę podczas oglądania tego motocykla? Czy są jakieś elementy szczególnie "zagrożone" i jakie są objawy potencjalnych problemów.
Linki do innych topików związanych z powyższym tematem mile widziane (na szybko nie znalazłem nic konkretnego).
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
- marcel.g
- Świeżak
Czy motocykl jest z Europy czy z USA oraz na to czy usterki występujące w tym modelu zostały usunięte w ramach gwarancji. (tzw. Recall).
Można to sprawdzić u każdego dealera Hondy.
Po za tym to co w każdym motocyklu.
Można to sprawdzić u każdego dealera Hondy.
Po za tym to co w każdym motocyklu.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
mam dokladnie takie moto z 2006r nabylem go w zeszlym roku, tak jak raczek pisze ogolnie to co w kazdym motocyklu, silniczek musi rowno pracowac, mi chodzil idealnie rowno teraz leciutko faluja obroty ale to pewnie tylko zawory bo nie regolowalem, ja powaznych usterek nie mialem poza luzem na glowce ramy i lekko bijacymi tarczami przednimi, przy odpalaniu dosc dlugo one kreca, nie ze dotkniesz startera i chodzi na filmikach patrzalem i tak chyba musi byc, poza tym jak kupisz uwazaj na moc 170 kucy to idzie 

-
sonycbr77 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości