co lepiej warto kupić honde nsr czy ns1??????????????/
• Strona 1 z 1
co lepiej warto kupić honde nsr czy ns1??????????????/
Ludziska weście mi doradzcie co mam kupić bo już sam nie wiem inni mówią że nsr a inni ns1. Pomożecie?????????? 

- dzidus88
- Świeżak
w dziale niżej takie pytanie pojawiało sie dużo razy aż obrzydło , a ten dział zostaw dla troche większych pojemności.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Dla kogos kto posiada prawko a1 to naturalnie NSR 125, wygoda, wyglad moc itd.
Jezeli chodzi o przerejestrowaną na motorower to już jest troche do myślenia, ale ogólnie jeżeli masz kase na NSR125 to nawet się nie zastanawiaj, bo do NS-1 to częsci nowych nie znajdziesz zbyt wiele, a raczej wogóle
Jeżeli nie masz kasy na NSR 125/50 to NS-1 Ci wystarczy spokojnie
Aha, a tak wogóle to ty mówszi o NSR 80 Czy 125?
Jezeli chodzi o przerejestrowaną na motorower to już jest troche do myślenia, ale ogólnie jeżeli masz kase na NSR125 to nawet się nie zastanawiaj, bo do NS-1 to częsci nowych nie znajdziesz zbyt wiele, a raczej wogóle

Aha, a tak wogóle to ty mówszi o NSR 80 Czy 125?

-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
był juz gdzieś temat i ustaliliśmy że jedyna różnica to wygląd ;]
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
Własnie jest róznica w silniku i wyglądzie. NS-1 ma inny cylinder i kilka kucyków więcej i chyba rama troche bardziej odchudzona. Co do awaryjności, hmm to jest Honda wiec raczej obydwie wytrzymałe podobnie 

-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
kupuj ns1 jest o niebo lepsza
a co do awaryjnosci to raczej nie ma roznicy bo oba silniczki sÄ… podobnie skonstruowane 

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Co wy pie***?
Nad czym ty się człowieku zastanawiasz? NSR jest: mocniejsza, większa, szybsza, więcej części, wszystko dostaniesz bez problemu, a wy mu k***a NS-1 doradzacie?
Albo z tobÄ… jest coÅ› nie teges albo ja siÄ™ starzeje
Nie będę tworzył nowego tematu więc pytam tutaj:
Ej no doradźcie mi bo mam problem: mam do wybory Motorynkę Stellę w zaje...fajny, stanie ale za tą samą kasę mam Honde CBR 600RR też w extra stanie, tylko nie wiem, która więcej wytrzyma i która jest mocniejsza. Doradźcie
P.S zapomniałem dodać, że tata mi chyba nie pozwoli kupić motorynki, bo według niego jest za mocna, a przy mojej jeździe to na niej pofrunę. Ale w sumie to rozumiem mojego tatusia, bo w końcu ja też mojemu synkowi bym nie pozwolił kupić takiej bestii
Cyrka na kółkach

Albo z tobÄ… jest coÅ› nie teges albo ja siÄ™ starzeje

Nie będę tworzył nowego tematu więc pytam tutaj:
Ej no doradźcie mi bo mam problem: mam do wybory Motorynkę Stellę w zaje...fajny, stanie ale za tą samą kasę mam Honde CBR 600RR też w extra stanie, tylko nie wiem, która więcej wytrzyma i która jest mocniejsza. Doradźcie

P.S zapomniałem dodać, że tata mi chyba nie pozwoli kupić motorynki, bo według niego jest za mocna, a przy mojej jeździe to na niej pofrunę. Ale w sumie to rozumiem mojego tatusia, bo w końcu ja też mojemu synkowi bym nie pozwolił kupić takiej bestii

Cyrka na kółkach

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Tak zajebisc**. Znajdz mi kilka nsr 80 na allegro a bedziesz mistrzem.
http://www.allegro.pl/item186875406_honda_nsr_80_czesci.html (otwórz link) jedyne "coś" co ma z tym motorem przynajmniej nazwe wspólną. Nsr 80 strasznie wygląda i wątpie żeby szybciej jechało... a Ns-1 masz troche sztuk..
http://www.allegro.pl/item186875406_honda_nsr_80_czesci.html (otwórz link) jedyne "coś" co ma z tym motorem przynajmniej nazwe wspólną. Nsr 80 strasznie wygląda i wątpie żeby szybciej jechało... a Ns-1 masz troche sztuk..
Ninja i nic wiecej...
- BIGmario
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Manhatan napisał(a):Co wy pie***?Nad czym ty się człowieku zastanawiasz? NSR jest: mocniejsza, większa, szybsza, więcej części, wszystko dostaniesz bez problemu, a wy mu k***a NS-1 doradzacie?
tu mowa o 80tkach

"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
aha ;pp
- x_miki_x
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości