Jak podłączyć tylną lampe ?
• Strona 1 z 1
Jak podłączyć tylną lampe ?
Cześć musze wymienić tylną lampę na nową z wbudowanymi kierunkami.
Jak bede musial to zrobic ?
Musze cos rozbierac, jak podlaczac kable. moze mi ktos rozpisac co i jak ?
Jak bede musial to zrobic ?
Musze cos rozbierac, jak podlaczac kable. moze mi ktos rozpisac co i jak ?
- tadzio89
- Świeżak
zalezy jaki skuter i co chcesz wymieniac czy cala lampe czy moze klosze jak lampe to najlepiej chyba bedzie otkrecic boczne plastiki i przy sciagani zrobic zdjecie kabelka a potem odlaczyc kabelki duzo ich nie jest (swiatlo tylne,swiatlo stop, 2Xkierunkowzkaz)
- argo1998
- Świeżak
No właśnie co zrobić z kabelkami od starych migaczy, bo nowe beda juz w jednej lampie.
nie bede musial tam za duzo rozkrecac, boczny plastik starczy ?
Rozumiem że od nowej lampy bedzie szlo iles tam kabelkow i mam je podlaczyc - zwiazac ze starymi kabelkami od migaczy i lampy ? a potem sobie probwac jakbym pomylil kable ?
nie bede musial tam za duzo rozkrecac, boczny plastik starczy ?
Rozumiem że od nowej lampy bedzie szlo iles tam kabelkow i mam je podlaczyc - zwiazac ze starymi kabelkami od migaczy i lampy ? a potem sobie probwac jakbym pomylil kable ?
- tadzio89
- Świeżak
poszukaj instrukcji do swojego skuterka ze schematem elektrycznym i kładź elektryke od nowa tam gdzie masz uszkodzoną
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Pewnie będziesz miał wtyczkę, wtedy wystarczy rozpiąć i podpiąć nową lampę i to wszystko. Poradzisz sobie, trzeba by mieć naprawdę 2 lewe ręce, by coś uszkodzić, tylko pamiętaj nic na siłę.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
właśnie nie wiem czy beda kable czy wtyczka.
rozumiem ze nie beda musial prowadzic jakiegos kabla od konca skutera do kierownicy ?
nie mam uszkodzonej elektryki, chce poprostu wymienic lampe z kierunkami na lampe z kierunkami w srodku czyli 2 w 1
rozumiem ze nie beda musial prowadzic jakiegos kabla od konca skutera do kierownicy ?
nie mam uszkodzonej elektryki, chce poprostu wymienic lampe z kierunkami na lampe z kierunkami w srodku czyli 2 w 1
- tadzio89
- Świeżak
Skoro teraz lampa działa to po co ciągnąć nowe kable od kierownicy? To chyba logiczne, że demontujesz starą, zakładasz nową i tyle. Musisz iść po kablach i dokładnie szukać, bo czasami wtyczki są poukrywane, jeśli będzie trzeba łączyć kable, to trzeba je zlutować i zaizolować, a najlepiej założyć koszulkę termokurczliwą, w żadnym wypadku nie wiązać/skręcać, bo taka robota, to ch** nie robota.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
keeway focus.
mysle zeby wsadzic do niego andkole z yamahy aerox i zostawic stare lampki, bo to andkole ma wejscia na migacze. niby jedno ciecie przy teleskopie i bedzie pasowalo, coz sprawdze, ile to tam 20 zl za takie nadkole w idealnym stanie dodam ze takie samo do focusa jest za 200
mysle zeby wsadzic do niego andkole z yamahy aerox i zostawic stare lampki, bo to andkole ma wejscia na migacze. niby jedno ciecie przy teleskopie i bedzie pasowalo, coz sprawdze, ile to tam 20 zl za takie nadkole w idealnym stanie dodam ze takie samo do focusa jest za 200
- tadzio89
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości