jaka najgrubsza opona wejdzie do aprili rs??
• Strona 1 z 1
jaka najgrubsza opona wejdzie do aprili rs??
witam tak jak w temacie mam aprilie rs 50 i chciałbym zmienic tylna opone na grubsza mam aktualnie 110 ale chciałbym ok 150??
czy wejdzie na orginalna felge ??
jak taka nie wejdzie to jaka najgrubsza da sie załozyc??
Chce po prostu poprawic wyglad nie obchodza mnie osiagi wiem ze beda słabsze
czy wejdzie na orginalna felge ??
jak taka nie wejdzie to jaka najgrubsza da sie załozyc??
Chce po prostu poprawic wyglad nie obchodza mnie osiagi wiem ze beda słabsze
- xxxmobilekxxx
- Świeżak
150? Człowieku Takie do 125 mozna ostatecznie
Najszersza wchodzi 130/70/17, wyższej nie proponuje, bo we dwie osoby ociera trache i stuka podczas jazdy. Przy tej oponce też bedziesz musiał wyciąć troche tej gumy co się łańcuch ślizga. Aha, mówię o wersji z pojedyńczym wahaczem, ale słyszałem, że do tych nowszych też wchodzą te 130, ale gwarancji nie daje.
A skąd tak wogóle jesteś?
Pozdro

Najszersza wchodzi 130/70/17, wyższej nie proponuje, bo we dwie osoby ociera trache i stuka podczas jazdy. Przy tej oponce też bedziesz musiał wyciąć troche tej gumy co się łańcuch ślizga. Aha, mówię o wersji z pojedyńczym wahaczem, ale słyszałem, że do tych nowszych też wchodzą te 130, ale gwarancji nie daje.
A skąd tak wogóle jesteś?
Pozdro
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
ja mam 120 z tyłu założoną michelin pilot
a co do profilu to poczytaj sobie na ścigaczu był artykuł dlaczego nie zakłada się opon nie przeznaczonych do danego modelu i jakie sa tego konsekwencje pozdro
a co do profilu to poczytaj sobie na ścigaczu był artykuł dlaczego nie zakłada się opon nie przeznaczonych do danego modelu i jakie sa tego konsekwencje pozdro

aprilka rs---> KAWASAKI ER-5
-
ŻYTNIA SQUAD PIOTRKÓW - Świeżak
ja mam 140 w 125ccm i chodzi bokiem na sliskim asfalcie a co dopiero na waskiej feldze w 50 kravec dobrze mowi jak masz miec 110 to taka załóż niekombinuj bo bedziesz mial plastiki do malowania 

<b>Aprilia RS 125 Racing</b>
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela
pamiętaj używaj funkcji <b>szukaj</b>, traktuj ją jak przyjaciela

-
pabll0 - Świeżak
Jak juz ci wiekszosc napisala opona powinna byc taka jak ta opisana w instrukcji. Dobieranie opon do danego motocykla to efekt kilkuletniej pracy inżynierów i masy inncyh fachowców. I raczej nie ryzykowałbym z podważaniem ich kompetencji.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości