Części do starszych Susuki
• Strona 1 z 1
Części do starszych Susuki
Witam,
Od niedawna jestem posiadaczem Suzuki GSX750e z 79' Już przy zakupie wyszło że muszę wymienić amortyzatory tył, przód. Byłem już w paru serwisach i poszukałem w necie ale niestety towar deficytowy :/ I dlatego ten temat. Znacie sklepy i serwisy najlepiej w Warszawie (ale nie jest to jakiś warunek) gdzie znajdę części do swojej maszyny ? Może jakieś po regeneracji (allegro puste :/ ) Czy warto oddawać amory do regeneracji ? Jeśli tak to czy też muszę szukać zakładu dla seniorów ?
PS. Ktoś wie gdzie zdobyć instrukcję do mojej maszynki ? Mam parę skanów ale mało czytelnych.
PS2. Jeżeli temat nie w tym dziale albo zły to moderatorze czyń swoją powinność
Od niedawna jestem posiadaczem Suzuki GSX750e z 79' Już przy zakupie wyszło że muszę wymienić amortyzatory tył, przód. Byłem już w paru serwisach i poszukałem w necie ale niestety towar deficytowy :/ I dlatego ten temat. Znacie sklepy i serwisy najlepiej w Warszawie (ale nie jest to jakiś warunek) gdzie znajdę części do swojej maszyny ? Może jakieś po regeneracji (allegro puste :/ ) Czy warto oddawać amory do regeneracji ? Jeśli tak to czy też muszę szukać zakładu dla seniorów ?

PS. Ktoś wie gdzie zdobyć instrukcję do mojej maszynki ? Mam parę skanów ale mało czytelnych.
PS2. Jeżeli temat nie w tym dziale albo zły to moderatorze czyń swoją powinność

-
Przemk - Świeżak
Na allegro kles sie oglasz regeneruje amortyzatory. Mozesz zawsze kupic aftermarketowy zawieszenie. Wilber wyjdzie z 1500 na strone chyba ;/. Sprawd czy od innych maszyn nie pasuja. chyba ze chcesz motocykl utrzymac w oryginale.
http://www.ebay.co.uk/itm/Suzuki-GSX750 ... 3cba99ae38
http://www.ebay.co.uk/itm/Suzuki-GSX750 ... 3cba99ae38
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
No właśnie nie zależy mi na oryginalności. Motor ma być do pracy i do sklepu bez szaleństw tylko rekreacyjna jazda. Dobry pomysł żeby coś dobrać. Na pewno wyjdzie taniej
a na tym mi głównie zależy
Czy szukając amorów mają tylko pasować na śrubach i długości ? Czy patrzeć też do czego są z jakim silnikiem ? (chodzi i ciężar)

-
Przemk - Świeżak
Tylnie zawieszenie buja siÄ™ np. na garbach zwalniajÄ…cych :/ Tak jak by same sprężyny dziaÅ‚aÅ‚y. A co do przodu to przy hamowaniu amory skÅ‚adajÄ… siÄ™ prawie do koÅ„ca. Po tym odbijajÄ… oczywiÅ›cie. Te hamowanie to tak przy 40km/h strach pomyÅ›leć co by byÅ‚o przy wiÄ™kszej szybkoÅ›ci…
W takim razie trzeba szukać tyłu od jakiegoś sporego motoru bo mój to ponad 240 kg a ja sam też nie jestem ułomek (140kg)
W takim razie trzeba szukać tyłu od jakiegoś sporego motoru bo mój to ponad 240 kg a ja sam też nie jestem ułomek (140kg)
-
Przemk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości