Policja, fotoradary
• Strona 1 z 1
Policja, fotoradary
To mój pierwszy post i pytam z ciekawości jak radzicie sobie z prawem. Jak wiadomo w mieście max można jeździć 50 km/h, ale widziałem mnóstwo motocykli, które śmigają o wiele ponad to. Tak samo na trasach, gdzie ograniczenia są np. do 80, jest mnóstwo motocyklistów jeżdżących o wiele ponad to. Więc moje pytanie jak radzicie sobie z fotoradarami, które wszędzie stoją. No i jak radzicie sobie z policją i strażą miejską siedzącą w krzakach?
- lolnik1
- Świeżak
Tak naprawdę niemal nigdy nie przekraczamy prędkości. Motocykle jedynie z jakiegoś powodu wyglądają na jadące szybko.
A tak na poważnie to nikt nie ma prawa jazdy, tablice rejestracyjne są poukrywane, sfałszowane albo ich nie ma i nikt nie zatrzymuje się do kontroli.
Dość wyczerpująca odpowiedź?
A tak na poważnie to nikt nie ma prawa jazdy, tablice rejestracyjne są poukrywane, sfałszowane albo ich nie ma i nikt nie zatrzymuje się do kontroli.
Dość wyczerpująca odpowiedź?
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Ja staram się unikać patroli a fotoradary biorę na klatę (czyt. od przodu).
W ostateczności trzeba uciekać a jak już Cię złapią to NIGDY się nie przyznawać.
Tak na poważnie to nie mamy z tym problemów bo nie przekraczamy dozwolonej prędkości o więcej niż 10 km/h
.
W ostateczności trzeba uciekać a jak już Cię złapią to NIGDY się nie przyznawać.
Tak na poważnie to nie mamy z tym problemów bo nie przekraczamy dozwolonej prędkości o więcej niż 10 km/h

- Aimar
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości