Zobacz wÄ…tek - Policja, fotoradary
NAS Analytics TAG

Policja, fotoradary

Wywalac wszystko jak leci

Policja, fotoradary

Postprzez lolnik1 » 19/8/2011, 16:03

To mój pierwszy post i pytam z ciekawości jak radzicie sobie z prawem. Jak wiadomo w mieście max można jeździć 50 km/h, ale widziałem mnóstwo motocykli, które śmigają o wiele ponad to. Tak samo na trasach, gdzie ograniczenia są np. do 80, jest mnóstwo motocyklistów jeżdżących o wiele ponad to. Więc moje pytanie jak radzicie sobie z fotoradarami, które wszędzie stoją. No i jak radzicie sobie z policją i strażą miejską siedzącą w krzakach?
lolnik1
Świeżak

Postprzez Invi » 19/8/2011, 18:47

Tak naprawdę niemal nigdy nie przekraczamy prędkości. Motocykle jedynie z jakiegoś powodu wyglądają na jadące szybko.

A tak na poważnie to nikt nie ma prawa jazdy, tablice rejestracyjne są poukrywane, sfałszowane albo ich nie ma i nikt nie zatrzymuje się do kontroli.

Dość wyczerpująca odpowiedź?
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Aimar » 19/8/2011, 20:13

Ja staram się unikać patroli a fotoradary biorę na klatę (czyt. od przodu).
W ostateczności trzeba uciekać a jak już Cię złapią to NIGDY się nie przyznawać.
Tak na poważnie to nie mamy z tym problemów bo nie przekraczamy dozwolonej prędkości o więcej niż 10 km/h :D .
Aimar
Świeżak

Postprzez konrii98 » 19/8/2011, 21:00

Jak cię złapią to jak się spytają "panie kierowco dlaczego tak szybko ? " to ty mu odp "proszę pana .... ja nie wiem ... poprostu lubię zapier*alać :D"
pozdro dla wszystkich manetkowczów;)
konrii98
Świeżak

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê