ciśnienie w oponach
• Strona 1 z 1
ciśnienie w oponach
Jakie powinno być ciśnienie w oponach w Fazerze fzs600? gumy standardowe, 165 tył, przód nie pamiętam
teraz mam tył 2,2 przód 2,7.
tak ma być?

teraz mam tył 2,2 przód 2,7.
tak ma być?
A świstak siedzi ... bo sreberka były kradzione
-
rafi - Świeżak
witamy witamy rafi
widać szukać jeszcze nie umiesz narazie jedynie pisać, ale z czasem sie to zmieni
widzisz, ktoś kiedyś jak tworzył to forum i tak sobie pomyślał : jak będzie duzo wszystkiego, ludzi pytań, to zrobi się tutaj burdel i to jeszcze w niebieskich odcieniach. To tak sobie wymyślił że walnie tutaj dział motocykle, skutery, sport, hyde park, giełda, no i właśnie ten dział w który nie trafiłeś a jest to mechanika motocyklowa. Coprawda w hydeparku można pisać o wszystkim ale z drugiej strony to by było bez sensu przenosić tutaj całe forum, prawda?
Ja bym radził spuścić z przodu do 2,2 a tył zostawić jak Ci to nie przeszkadza. Oblookaj dobrze wahacz i tylne nadkole, możesz tam trafić na tabelke z danymi w której będą podane zalecane ciśnienia.

Ja bym radził spuścić z przodu do 2,2 a tył zostawić jak Ci to nie przeszkadza. Oblookaj dobrze wahacz i tylne nadkole, możesz tam trafić na tabelke z danymi w której będą podane zalecane ciśnienia.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):witamy witamy rafi
przywitałem sie w odpowiednim miejscu, wiec nie wiem o co chodzi?
jesli w złym dziale napisalem toprosze o przeniesienie.
w szukajce sprawdziłem, widocznie niedokładnie, ale to aż taki problem??
poza tym dzięki za info.

A świstak siedzi ... bo sreberka były kradzione
-
rafi - Świeżak
honda cbr 125r ciśnienie
witam a jakie powinno byc ciśnienie w hondzie cbr 125r szukałem i zadnej tam informacji nie mam opona przod 110 tył 130??
- ryzykant
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości