Zobacz wÄ…tek - [KURTKA] BARCO Sports
NAS Analytics TAG

[KURTKA] BARCO Sports

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

[KURTKA] BARCO Sports

Postprzez slayerro » 16/8/2011, 21:02

Witajcie, przeszukałem forum ale nie znalazłem nic na temat tej marki dlatego chciałbym zapytać Was o zdanie. Czy ktoś z Was ma albo widział tą kurtkę:
http://barcoracing.pl/kurtki-skorzane/1 ... ports.html
Wygląda przyzwoicie, specyfikacja też brzmi nieźle ale napisać można wszystko więc fajnie gdyby ktoś kto miał z nią styczność mógł się wypowiedzieć.

Zastanawia mnie przy okazji czy na przedramieniu też jest skóra? Bo wygląda jak materiał...

Aha - jedyna opinia jaką znalazłem w internecie na jej temat, to opinie od konkurencyjnego sklepu, który posądza właściciela tej strony o to, że jako ich pracownik wykradł adres hurtowni i teraz sam handluje tymi towarami..
slayerro
Świeżak

Postprzez slayerro » 19/8/2011, 18:05

Widzę, że nikt nie miał doczynienia z tą kurtką. Czy w takim razie, ktoś z Lublina, mógłby podjechać do tej firmy i zorientować się jak to wygląda a potem opisać swoje wrażenia odnośnie tych kurtek? Mnie interesuje zwłaszcza skurzany model sport i textyl street. Byłbym wdzięczny i myślę, że inni też.
slayerro
Świeżak

Postprzez motoluka » 19/8/2011, 18:36

Nie miałem z nią styczności, ale z doświadczenia wiem, że za tą kwotę nie kupić dobrej skórzanej kurtki motocyklowej.
motoluka
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez cyklopuss » 19/7/2013, 23:16

wiem że porządne odgrzewanie tematu, ale jak widzę w sprawie tych kurtek nikt się nie wypowiadał. Używam tej kurtki od tego sezonu i nie mam jej nic do zarzucenia. Jest wygodna, wkłady/usztywnienia ok. Małe ale do suwaków od wentylacji, czasem trudno je zamknąć, trzeba użyć drugiej ręki bo siateczka pod suwakiem wciąga się.
w skali od 1 do 6 dajÄ™ 5.
cyklopuss
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê