Dodanie Chlodnicy
• Strona 1 z 1
Dodanie Chlodnicy
Siemka!
Mam pytanie, czy do silnika 4t 125 cm3 jednocylindrowy(Daelim vs 125), mozna dodac Chlodnice, poniewaz silnik szybko sie robi gorÄ…cy (juz taki jest
)
Hyosung Cruise II 4t Chyba, ma chlodnice
Mam pytanie, czy do silnika 4t 125 cm3 jednocylindrowy(Daelim vs 125), mozna dodac Chlodnice, poniewaz silnik szybko sie robi gorÄ…cy (juz taki jest

Hyosung Cruise II 4t Chyba, ma chlodnice
Benzyna we krwi, wiatr we włosach....
-
blazejvs125 - Świeżak
Koreańska myśl techniczna. Jeżeli producent jej tam nie umieścił to Ty lepiej tego nie rób. Po pierwsze, zrobisz to gorzej niż producent. A po drugie, producent uznał że nie jest ona potrzebna
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kurcze troche lipa :/
Nie wiem czemu ale ten silnik sie dluzo rozgrzewa, ale za to jak sie przejade z 2 km tak jadac 50 km/h 70km/h na piatym biegu takie wolne obroty to sie zaczyna robic bardzo gorÄ…cy silnik, moze to tak jest :/
A mam jescze jedno pytanie, czemu gdy chwile pojezdze, lub dluzej, to w tlmniku strzela, to jakas ceramika w srodku czy cos ?
Nie wiem czemu ale ten silnik sie dluzo rozgrzewa, ale za to jak sie przejade z 2 km tak jadac 50 km/h 70km/h na piatym biegu takie wolne obroty to sie zaczyna robic bardzo gorÄ…cy silnik, moze to tak jest :/
A mam jescze jedno pytanie, czemu gdy chwile pojezdze, lub dluzej, to w tlmniku strzela, to jakas ceramika w srodku czy cos ?
Benzyna we krwi, wiatr we włosach....
-
blazejvs125 - Świeżak
Normalne jest też że jak się wydech nagrzeje itp. to potem jak zaczyna stygnąć to kurczy się i strzela
-
Mafinos - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 13 gości