[Wywiady] Ania Jackowska - jedna kobieta, jeden...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Wywiady] Ania Jackowska - jedna kobieta, jeden...
Dyskusja na temat: Ania Jackowska - jedna kobieta, jeden motocykl, wiele kultur
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ania Jackowska - jedna kobieta, jeden motocykl, wiele kultur
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ania Jackowska - jedna kobieta, jeden motocykl, wiele kultur
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Pewnie wielu tak jak ja pomyśli, że też chętnie by pojechało motorem w nieznane, po prostu zniknąć na półroku i przeżyć przygodę. I tu wkrada się ten wnerwiający temat kasy, koś ma etat gdzie może przyjść do szefa i powiedzieć "Nie będzie mnie pół roku, ale spoko, wrócę, trzymaj mi miejsce"? Czy robienie z siebie medialnego pajaca i pozyskanie sponsorów to jedyny sposób żeby pojechać na taką wyprawe? Bo odkładanie kasy przez kilka lat żeby raz gdzieś pojechać to totalny bezsens.<br><hr>cr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No chyba przesadzileś..Ania nie wygląda na pajaca.Pomyśl raczej co bedzie robila jak skończy podróże .Jej ryzyko,jej przygoda.Można też przesiedziec za biurkiem do momentu kiedy **** obrosnie nam tluszczem i żałować że nie zrobilismy wielu żeczy na które jest już za pózno...Niech jezdzi bo przynajmniej pozostawia przyjemny wizerunek o polakach w przeciwienstwie do wielu "Londynczyków"<br><hr>PolandKomentatorzy napisał(a):Pewnie wielu tak jak ja pomyśli, że też chętnie by pojechało motorem w nieznane, po prostu zniknąć na półroku i przeżyć przygodę. I tu wkrada się ten wnerwiający temat kasy, koś ma etat gdzie może przyjść do szefa i powiedzieć "Nie będzie mnie pół roku, ale spoko, wrócę, trzymaj mi miejsce"? Czy robienie z siebie medialnego pajaca i pozyskanie sponsorów to jedyny sposób żeby pojechać na taką wyprawe? Bo odkładanie kasy przez kilka lat żeby raz gdzieś pojechać to totalny bezsens.<br><hr>cr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja za Tą Panią, to kiedy ona tylko chce, na 6 lub 12 miesięcy, byle gdzie, na Komarku, wszędzie bym pojechał. Hej. Powodzenia i rozważnej drogi, lub po prostu szczęścia.<br><hr>Jakub
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kurczę, co otworzę lodówkę, to z niej Ania na GS-ie - wrrr!!!!! i do piwnicy...ja za nią z miotłą, pac, pac, a ona dalej wrrr...i z powrotem do lodówki. I tak już od roku, czy jest na to jakieś lekarstwo? W serwisie lodówek powiedzieli, ze dopóki nie znajdzie się inna laska z podobnym parciem na media, to nic na to nie poradzą.... <br><hr>monthy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak masz z tym problem to po co tutaj zaglądasz? Jest wielu ludzi, w tym także i ja, którzy uważają podróże Ani Jackowskiej za ciekawe i warte do publikacji. Oby tak dalej!!!! Ps. Jeżeli masz jakieś ciekawe antidotum w postaci opisów swoich podróży to się z nami podziel.<br><hr>AnitaKomentatorzy napisał(a):Kurczę, co otworzę lodówkę, to z niej Ania na GS-ie - wrrr!!!!! i do piwnicy...ja za nią z miotłą, pac, pac, a ona dalej wrrr...i z powrotem do lodówki. I tak już od roku, czy jest na to jakieś lekarstwo? W serwisie lodówek powiedzieli, ze dopóki nie znajdzie się inna laska z podobnym parciem na media, to nic na to nie poradzą.... <br><hr>monthy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak samo jak Ty lubisz te opisy, to ja za nimi nie przepadam i poczytałbym coś innego, to co piszą inni podróżnicy na moto. Czy nie mam prawa wyrazić swojej opinii tylko dlatego, ze Twoja jest odmienna? Opanuj się albo przynajmniej wyluzuj <br><hr>monthyKomentatorzy napisał(a):Kurczę, co otworzę lodówkę, to z niej Ania na GS-ie - wrrr!!!!! i do piwnicy...ja za nią z miotłą, pac, pac, a ona dalej wrrr...i z powrotem do lodówki. I tak już od roku, czy jest na to jakieś lekarstwo? W serwisie lodówek powiedzieli, ze dopóki nie znajdzie się inna laska z podobnym parciem na media, to nic na to nie poradzą.... <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Jak masz z tym problem to po co tutaj zaglądasz? Jest wielu ludzi, w tym także i ja, którzy uważają podróże Ani Jackowskiej za ciekawe i warte do publikacji. Oby tak dalej!!!! Ps. Jeżeli masz jakieś ciekawe antidotum w postaci opisów swoich podróży to się z nami podziel.<br><hr>Anita<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakie parcie na media?...robi fajne rzeczy to chętnie o niej piszą...tym bardziej że powoli buduje sobie markę...czy to jej wina że ktoś zgłosił ją np dp Travelera a ludzie na nią głosowali...czy to że pisze a ktos chce ja czytać i wydawać to też jest parcie na media...? <br><hr>jonKomentatorzy napisał(a):Kurczę, co otworzę lodówkę, to z niej Ania na GS-ie - wrrr!!!!! i do piwnicy...ja za nią z miotłą, pac, pac, a ona dalej wrrr...i z powrotem do lodówki. I tak już od roku, czy jest na to jakieś lekarstwo? W serwisie lodówek powiedzieli, ze dopóki nie znajdzie się inna laska z podobnym parciem na media, to nic na to nie poradzą.... <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Jak masz z tym problem to po co tutaj zaglądasz? Jest wielu ludzi, w tym także i ja, którzy uważają podróże Ani Jackowskiej za ciekawe i warte do publikacji. Oby tak dalej!!!! Ps. Jeżeli masz jakieś ciekawe antidotum w postaci opisów swoich podróży to się z nami podziel.<br><hr>Anita<br>Komentatorzy napisał(a):Tak samo jak Ty lubisz te opisy, to ja za nimi nie przepadam i poczytałbym coś innego, to co piszą inni podróżnicy na moto. Czy nie mam prawa wyrazić swojej opinii tylko dlatego, ze Twoja jest odmienna? Opanuj się albo przynajmniej wyluzuj <br><hr>monthy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skoncentruj się na celu a nie na przeszkodach bo do **** pojedziesz zamiast w nieznaneKomentatorzy napisał(a):Pewnie wielu tak jak ja pomyśli, że też chętnie by pojechało motorem w nieznane, po prostu zniknąć na półroku i przeżyć przygodę. I tu wkrada się ten wnerwiający temat kasy, koś ma etat gdzie może przyjść do szefa i powiedzieć "Nie będzie mnie pół roku, ale spoko, wrócę, trzymaj mi miejsce"? Czy robienie z siebie medialnego pajaca i pozyskanie sponsorów to jedyny sposób żeby pojechać na taką wyprawe? Bo odkładanie kasy przez kilka lat żeby raz gdzieś pojechać to totalny bezsens.<br><hr>cr<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kobiety na traktory! Żal mi tej Pani, że nie może zaakceptować swojej przynależności do płci. Każdy motocykl został stworzony przez mężczyznę, który przy projektowaniu uwzględnił męskie potrzeby i upodobania. Zatem nie wiem, dlaczego kobiety siadają na motocykle. Może chcą zaszokować swoje środowisko, "polansować" się trochę... Może myślą, że w ten sposób zwrócą na siebie uwagę jakiegoś faceta. Albo czegoś nam zazdroszczą.<br><hr>88Komentatorzy napisał(a):Kurczę, co otworzę lodówkę, to z niej Ania na GS-ie - wrrr!!!!! i do piwnicy...ja za nią z miotłą, pac, pac, a ona dalej wrrr...i z powrotem do lodówki. I tak już od roku, czy jest na to jakieś lekarstwo? W serwisie lodówek powiedzieli, ze dopóki nie znajdzie się inna laska z podobnym parciem na media, to nic na to nie poradzą.... <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Jak masz z tym problem to po co tutaj zaglądasz? Jest wielu ludzi, w tym także i ja, którzy uważają podróże Ani Jackowskiej za ciekawe i warte do publikacji. Oby tak dalej!!!! Ps. Jeżeli masz jakieś ciekawe antidotum w postaci opisów swoich podróży to się z nami podziel.<br><hr>Anita<br>Komentatorzy napisał(a):Tak samo jak Ty lubisz te opisy, to ja za nimi nie przepadam i poczytałbym coś innego, to co piszą inni podróżnicy na moto. Czy nie mam prawa wyrazić swojej opinii tylko dlatego, ze Twoja jest odmienna? Opanuj się albo przynajmniej wyluzuj <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Jakie parcie na media?...robi fajne rzeczy to chętnie o niej piszą...tym bardziej że powoli buduje sobie markę...czy to jej wina że ktoś zgłosił ją np dp Travelera a ludzie na nią głosowali...czy to że pisze a ktos chce ja czytać i wydawać to też jest parcie na media...? <br><hr>jon<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że żartujeszKomentatorzy napisał(a):Kurczę, co otworzę lodówkę, to z niej Ania na GS-ie - wrrr!!!!! i do piwnicy...ja za nią z miotłą, pac, pac, a ona dalej wrrr...i z powrotem do lodówki. I tak już od roku, czy jest na to jakieś lekarstwo? W serwisie lodówek powiedzieli, ze dopóki nie znajdzie się inna laska z podobnym parciem na media, to nic na to nie poradzą.... <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Jak masz z tym problem to po co tutaj zaglądasz? Jest wielu ludzi, w tym także i ja, którzy uważają podróże Ani Jackowskiej za ciekawe i warte do publikacji. Oby tak dalej!!!! Ps. Jeżeli masz jakieś ciekawe antidotum w postaci opisów swoich podróży to się z nami podziel.<br><hr>Anita<br>Komentatorzy napisał(a):Tak samo jak Ty lubisz te opisy, to ja za nimi nie przepadam i poczytałbym coś innego, to co piszą inni podróżnicy na moto. Czy nie mam prawa wyrazić swojej opinii tylko dlatego, ze Twoja jest odmienna? Opanuj się albo przynajmniej wyluzuj <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Jakie parcie na media?...robi fajne rzeczy to chętnie o niej piszą...tym bardziej że powoli buduje sobie markę...czy to jej wina że ktoś zgłosił ją np dp Travelera a ludzie na nią głosowali...czy to że pisze a ktos chce ja czytać i wydawać to też jest parcie na media...? <br><hr>jon<br>Komentatorzy napisał(a):Kobiety na traktory! Żal mi tej Pani, że nie może zaakceptować swojej przynależności do płci. Każdy motocykl został stworzony przez mężczyznę, który przy projektowaniu uwzględnił męskie potrzeby i upodobania. Zatem nie wiem, dlaczego kobiety siadają na motocykle. Może chcą zaszokować swoje środowisko, "polansować" się trochę... Może myślą, że w ten sposób zwrócą na siebie uwagę jakiegoś faceta. Albo czegoś nam zazdroszczą.<br><hr>88<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Parcie na media?! Daj spokój! Chyba leciutko żal ci pupsko ściska. Jakie to polskie i żałosne.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Kurczę, co otworzę lodówkę, to z niej Ania na GS-ie - wrrr!!!!! i do piwnicy...ja za nią z miotłą, pac, pac, a ona dalej wrrr...i z powrotem do lodówki. I tak już od roku, czy jest na to jakieś lekarstwo? W serwisie lodówek powiedzieli, ze dopóki nie znajdzie się inna laska z podobnym parciem na media, to nic na to nie poradzą.... <br><hr>monthy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hehe trueKomentatorzy napisał(a):Kurczę, co otworzę lodówkę, to z niej Ania na GS-ie - wrrr!!!!! i do piwnicy...ja za nią z miotłą, pac, pac, a ona dalej wrrr...i z powrotem do lodówki. I tak już od roku, czy jest na to jakieś lekarstwo? W serwisie lodówek powiedzieli, ze dopóki nie znajdzie się inna laska z podobnym parciem na media, to nic na to nie poradzą.... <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Jak masz z tym problem to po co tutaj zaglądasz? Jest wielu ludzi, w tym także i ja, którzy uważają podróże Ani Jackowskiej za ciekawe i warte do publikacji. Oby tak dalej!!!! Ps. Jeżeli masz jakieś ciekawe antidotum w postaci opisów swoich podróży to się z nami podziel.<br><hr>Anita<br>Komentatorzy napisał(a):Tak samo jak Ty lubisz te opisy, to ja za nimi nie przepadam i poczytałbym coś innego, to co piszą inni podróżnicy na moto. Czy nie mam prawa wyrazić swojej opinii tylko dlatego, ze Twoja jest odmienna? Opanuj się albo przynajmniej wyluzuj <br><hr>monthy<br>Komentatorzy napisał(a):Jakie parcie na media?...robi fajne rzeczy to chętnie o niej piszą...tym bardziej że powoli buduje sobie markę...czy to jej wina że ktoś zgłosił ją np dp Travelera a ludzie na nią głosowali...czy to że pisze a ktos chce ja czytać i wydawać to też jest parcie na media...? <br><hr>jon<br>Komentatorzy napisał(a):Kobiety na traktory! Żal mi tej Pani, że nie może zaakceptować swojej przynależności do płci. Każdy motocykl został stworzony przez mężczyznę, który przy projektowaniu uwzględnił męskie potrzeby i upodobania. Zatem nie wiem, dlaczego kobiety siadają na motocykle. Może chcą zaszokować swoje środowisko, "polansować" się trochę... Może myślą, że w ten sposób zwrócą na siebie uwagę jakiegoś faceta. Albo czegoś nam zazdroszczą.<br><hr>88<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Naprawdę nie wiem co Wy macie przeciw kobietom na motocyklu. Ja osobiście uwielbiam i tyle. Panuje tak w pewnym stylu faszyzm intelektualny, który nakazuje w bezustanny sposób kto co ma robić i jak lub z kim. Przecież tu nie ma nic co by maiło stanowić niebezpieczeństwo dla Homosapiens-a lub przyrody. Zacznijcie robić na co dzień, posiłki dla całej rodziny, pranie, dziatwa do lekarza i do szkoły,wywiadówki,zakupy, czasami porody no i te tłuściochy po grillowaniu co się "pchają" jak tylko światło zgaśnie, bo od dawna się boja jak jest widno. Nie chciało by się wam innego życia, innych krajobrazów, a nie ciągłe widoki na malutki malutki schowany pod zwisającym brzuszkiem w baleron-owym wydaniu. Pani Ania na pewno z innych powodów robi to co robi to tylko i wyłącznie jej sprawa. Czasami trzeba zerknąć ciut dalej niż do własnej furtki i tyle. Dalekiej drogi.
Dziwne ale i przy tym temacie są pyskówki, to prawie notoryczne.
ZZR14<br><hr>Jakub
Dziwne ale i przy tym temacie są pyskówki, to prawie notoryczne.
ZZR14<br><hr>Jakub
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powodzenia i czekam na nowe wydanie kobiety na motocyklu. Nie ma sensu zwracać uwagę na urażoną męską dumę. Rozumiem Panowie, że to musi boleć, że dziewczyna lata sama w miejsca, o których Wam się nie śniło.<br><hr>O.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla chcącego nic trudnego, wiele ludzi podróżuje czy to na moto czy rowerem czy nawet auto(jachto)stopem, nie każdy pisze książki, nie każdemu się chce, nie każdy ma parcie na szukanie sponsorów, po prostu mają inne pomysły na życie.
Rozumiem, że taka jest Twoja Aniu praca, takich medialnych postaci jest w naszym kraju całkiem sporo ot WC, Martyna, Blondynka ze swoim Światem...
Biznes jest biznes.
Rodzime projekty bez szumu: loswiaheros, singapore2poland, journeyfarbeyond i wiele wiele innych niemniej ciekawych, że o forach adventerowych nie wspomnę.
Twój blog kiedyś był naturalny, szczery, pełen fajnych przemyśleń by z każdą chwilą poświęconą na pisanie książki się zatracać i staczać...
Nie piszę tego by Ci dokopać, Twoje życie Twoja droga, oby szeroka.
Co będzie jak objedziesz świat? Co napiszesz?Co będziesz próbowała sprzedać?
Podziwiam Cię za konsekwencję i wybranie sposobu na zarabianie i realizowanie marzeń.
Piszę trochę jak dinozaur ale wybieram tych którzy piszą do nas z pasji, nie z chęci robienia koło siebie szumu ale z chęci dzielenia się swoim nie wiem, czy nie bardziej kolorowym życiem.
Ps. Twój epizod z portfelem w Syrii pamiętam.Szkoda, że to był ostatni Twój fajny wpis gratis...
<br><hr>Shot
Rozumiem, że taka jest Twoja Aniu praca, takich medialnych postaci jest w naszym kraju całkiem sporo ot WC, Martyna, Blondynka ze swoim Światem...
Biznes jest biznes.
Rodzime projekty bez szumu: loswiaheros, singapore2poland, journeyfarbeyond i wiele wiele innych niemniej ciekawych, że o forach adventerowych nie wspomnę.
Twój blog kiedyś był naturalny, szczery, pełen fajnych przemyśleń by z każdą chwilą poświęconą na pisanie książki się zatracać i staczać...
Podziwiam Cię za konsekwencję i wybranie sposobu na zarabianie i realizowanie marzeń.
Piszę trochę jak dinozaur ale wybieram tych którzy piszą do nas z pasji, nie z chęci robienia koło siebie szumu ale z chęci dzielenia się swoim nie wiem, czy nie bardziej kolorowym życiem.
Ps. Twój epizod z portfelem w Syrii pamiętam.Szkoda, że to był ostatni Twój fajny wpis gratis...
<br><hr>Shot
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiście masz prawo do własnego zdania, ale idąc twoim tropem myślenia nie powinno być np. National Geographic, Discovery Channnel itp. itd. Tam, to dopiero jest "parcie na media". Co w tym złego, że ktoś (Ania) chce się z nami podzielić swoimi przeżyciami, że potrafi znaleźć sposnora, że wreszcie tak zarabia na życie? Nie chcesz (nie chcecie), przecież nikt Ciebie (Was) nie zmusza. Ja osobiście jestem Ani wdzięczny i ją podziwiam. Pozdrawiam. <br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Dla chcącego nic trudnego, wiele ludzi podróżuje czy to na moto czy rowerem czy nawet auto(jachto)stopem, nie każdy pisze książki, nie każdemu się chce, nie każdy ma parcie na szukanie sponsorów, po prostu mają inne pomysły na życie.
Biznes jest biznes.
<br><hr>Shot<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mojej dumy to nie uraża ale fakt, że duma niektórych kolegów wyje z bóluKomentatorzy napisał(a):Powodzenia i czekam na nowe wydanie kobiety na motocyklu. Nie ma sensu zwracać uwagę na urażoną męską dumę. Rozumiem Panowie, że to musi boleć, że dziewczyna lata sama w miejsca, o których Wam się nie śniło.<br><hr>O.<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości