Mały v-max
• Strona 1 z 1
Mały v-max
Siemka,
W czerwcu zmieniałem w mojej Aprilii, tłok i pierścienie, aktualnie ma przejechane 370km, i pomyślałem, że można już jej od czasu do czasu przycisnąć i w związku z tym chciałem sprawdzić ile pojedzie po zmianie tłoka i szczerze mówiąc to się zdziwiłem... przed dotarciem, zaraz po kupnie, jechałem nią jakieś 140km/h, może by i poszła więcej ale się trochę dygałem:p , a teraz ledwo 110.... czy to może być wina lekko ślizgającego się sprzęgła, czy wina lezy gdzieś indziej...
dodam, że założony jest w niej tłok Woosner
W czerwcu zmieniałem w mojej Aprilii, tłok i pierścienie, aktualnie ma przejechane 370km, i pomyślałem, że można już jej od czasu do czasu przycisnąć i w związku z tym chciałem sprawdzić ile pojedzie po zmianie tłoka i szczerze mówiąc to się zdziwiłem... przed dotarciem, zaraz po kupnie, jechałem nią jakieś 140km/h, może by i poszła więcej ale się trochę dygałem:p , a teraz ledwo 110.... czy to może być wina lekko ślizgającego się sprzęgła, czy wina lezy gdzieś indziej...
dodam, że założony jest w niej tłok Woosner
-
Screamer - Świeżak
moze byc sprzęgło, może jest gaźnik źle wyregulowany, pod stary tłok. porób regulacje, poczyść wszystko
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość