[Kobiety] Pytanie na śniadanie - kobiety na...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Kobiety] Pytanie na śniadanie - kobiety na...
Dyskusja na temat: Pytanie na śniadanie - kobiety na motocyklach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pytanie na śniadanie - kobiety na motocyklach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pytanie na śniadanie - kobiety na motocyklach
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pokaż swoje zdjęcie Paszteciarzu... I szanuj kobiety.<br><hr>ViViKomentatorzy napisał(a):same niedowartościowane pasztety jeżdżą na motocyklach, ładne kobiety są wożone<br><hr>men<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a z ciebie takim "man" jak z koziej du*y piszczałaKomentatorzy napisał(a):same niedowartościowane pasztety jeżdżą na motocyklach, ładne kobiety są wożone<br><hr>men<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
do men a część mężczyzn nie powinna w naszym towarzystwie zdejmować kasku i otwierać gęby...<br><hr>bbKomentatorzy napisał(a):same niedowartościowane pasztety jeżdżą na motocyklach, ładne kobiety są wożone<br><hr>men<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kolega "men" na swoim skuterze zapewne tylko najlepsze towarki wozi ;] z podstawówki.....<br><hr>bob zuo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Do Man: Wożone to są gównie blachary a kobiety z pasją są kierowcami... Bardzo Ci współczuję braku mózgu... <br><hr>...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jaki wstyd, kobieta ma lepszy motocykl niż ja, ale obciach... Pocieszam się jedynie tym, że na pewno nie potrafi lepiej jeździć.<br><hr>Wujek samo zło
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I zrobiło się miło...jak zwykle bydło narobi obory<br><hr>CasanovaKomentatorzy napisał(a):jaki wstyd, kobieta ma lepszy motocykl niż ja, ale obciach... Pocieszam się jedynie tym, że na pewno nie potrafi lepiej jeździć.<br><hr>Wujek samo zło<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Warto nas wspierać a nie wbijać obcasem w glebę - wielu z nas wcale nie tak łatwo zacząć - nie mamy takiego zapotrzebowania na adrenalinę, prędkość czy też inne ekstremalne doznania. Nie wszystkim łatwo jest zasiąść za sterami 200 kg sprzęta i lawirować za uciekającą w korku 'grupą wsparcia'... bynajmniej nie chcemy z Panami rywalizować bo i tak wyjdzie z nas 'słabszą płeć'. Myślę jednak, że nie uprawnia to co poniektórych (vide men) do tak niskich komentarzy
Każdemu człowiekowi należy się nam odrobina kultury i szacunku
<br><hr>baba na FZ'cie

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kobietki - szacun
Przydała by się taka w wspólnym i życiu i w drodze. Bez podtekstów...<br><hr>Hary

Przydała by się taka w wspólnym i życiu i w drodze. Bez podtekstów...<br><hr>Hary
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma to jak pobawić się na drodze na 2 motocyklach, a na światłach zobaczyć że to była kobieta
<br><hr>pozytyw

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Możemy spróbować ,wtedy juz nie będziesz tego taki pewny...<br><hr>CBR 600RRKomentatorzy napisał(a):jaki wstyd, kobieta ma lepszy motocykl niż ja, ale obciach... Pocieszam się jedynie tym, że na pewno nie potrafi lepiej jeździć.<br><hr>Wujek samo zło<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie zniżajcie się do poziomu tej "osoby",nie warto . Niektórzy i tak poglądu nie zmienią,gdyż są zacofani I JUZ <br><hr>CBR 600RR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Karolina pozdrowienia z Sanoka
Nieźle nieźle, kariera medialna widzę siedzi ci w głowie
<br><hr>rafal z wesela 

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
żal patrzeć, kolacja z Tomkiem, a następnie do domciu. Mamusia posprząta a kolega naprawi :/ <br><hr>arkanoego
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ej bo taka jest prawda, wśród kobiet jeżdżących na motocyklach może 10 % jest ładne, a normalnie przechodząc po ulicy ładnych kobiet jest z 80%. Wniosek? na motocyklach jeżdżą przeważnie te kobiety, które są w jakiś sposób niedowartościowane i szukają męskich zajęć, po to żeby zbliżyć się do mężczyzn. A już nie rozumiem jak ktoś się podnieca kobietą w kombinezonie. Ja gdyby nie kucyk to nie odróżniałbym od faceta. Pozdr
<br><hr>men

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
taaaa, wszystko fajnie, gorzej jak puszczam taką kobietę na poczatek świateł, bo myślę sobie "przecież motocykl zniknie w sekundę i nawet go nie zauważę" po czym ulegam nagłemu uczuciu frustracji i rozczarowania, gdy okazuję się, że to kobieta, która z opóźnieniem zauważa zielone światło, wrzucenie biegu zajmuje jej kolejne 5s, a rusza jakby jeździła trabantem, a nie cbr600. i ja moich leonem 1,6 muszę ją wyprzedzić, bo ona wcale nie chcę zniknąć zostawiając na mnie smugę spalin... super zabawa generalnie. i jak można być feministką i uważać, że faceci niesłusznie oskarżają kobiety o pewne rzeczy, kiedy to maja oni zupełną rację w tak wielu przypadkach?
ps: oczywiście nie wszystkie kobiety tak robią, jak również nie wszyscy faceci umieją jeździć. podaje tylko częsty przykład z życia wzięty. <br><hr>julia
ps: oczywiście nie wszystkie kobiety tak robią, jak również nie wszyscy faceci umieją jeździć. podaje tylko częsty przykład z życia wzięty. <br><hr>julia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Różnimy się budową ciała i to chyba jasne, że kobiety mają większy kłopot w opanowaniu ciężkiego motocykla. Za to należy im się ukłon, bo próbują! Większość facetów wygląda przystojnie w mundurach i kombinezonach motocyklowych. Po zdjęciu okazuje się, że już nie jest tak pięknie i żadna kobieta z tego nie szydzi. Niestety niektórzy faceci nie potrafią trzymać fasonu i zachować się podobnie.
Mnie jest przyjemnie popatrzeć na kobietę jadącą motorem. Nie ważne, że jedzie powoli i zachowawczo. Co ma pruć jak idiotka i pozabijać ludzi i siebie? W przeciwieństwie do wielu oszołomów, mistrzów prostej - facetów, przez których jesteśmy źle traktowani przez kierowców czterech kółek, wolę te ostrożne kobiety.
A do dzieci w wieku poznawania niektórych funkcji swojego ciała, to jak chcą sobie popatrzeć, to playboy-a se kup jeden z drugim.<br><hr>Facio na 2oo
Mnie jest przyjemnie popatrzeć na kobietę jadącą motorem. Nie ważne, że jedzie powoli i zachowawczo. Co ma pruć jak idiotka i pozabijać ludzi i siebie? W przeciwieństwie do wielu oszołomów, mistrzów prostej - facetów, przez których jesteśmy źle traktowani przez kierowców czterech kółek, wolę te ostrożne kobiety.
A do dzieci w wieku poznawania niektórych funkcji swojego ciała, to jak chcą sobie popatrzeć, to playboy-a se kup jeden z drugim.<br><hr>Facio na 2oo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości