Przesiadka na mocniejsze moto...
• Strona 1 z 1
Przesiadka na mocniejsze moto...
Witam!
Mam do was pytanko: na jaką maszynę najlepiej jest się przesiąść po jeździe na ścigaczu o poj. 125cm3?
ProszÄ™ o jakieÅ› rady co do wyboru drugiego moto...
Z góry dzięki =)
Mam do was pytanko: na jaką maszynę najlepiej jest się przesiąść po jeździe na ścigaczu o poj. 125cm3?
ProszÄ™ o jakieÅ› rady co do wyboru drugiego moto...
Z góry dzięki =)
- Oyster
- Świeżak
Zależy do czego chcesz używać moto.. na dalsze trasy, nie zapominając o ostrzejszej jeździe kup cbr 600f albo yamahe thundercat, jak nie planujesz dalszych wypadów a chcesz poswirowac to weź jakiegoś ściga: gsxr 600 ponoć ładnie ciągnie(może niedługo się przekonam;) ), ogólnie cos z tego segmentu. A gdy potrzebujesz sprzęt do jazdy po mieście to weź jakiegoś naked'a np: bandit, hornet. Napisz jaki budżet planujesz to będzie można coś doradzić dokładniej;)
Ja teraz tez robiÄ™ przesiadkÄ™ i waham siÄ™ miedzy gsxr 600 z 99r a hornetem;) Pozdr
Ja teraz tez robiÄ™ przesiadkÄ™ i waham siÄ™ miedzy gsxr 600 z 99r a hornetem;) Pozdr
- BIGmario
- Świeżak
Dziwny jestes Oyster ... niedawno mowiles(pisales) ile ta twoja rs nie ma km i ile nie jedzie , miales przedstawic wykres pomiaru z hamowni i zdjecia swojej rs , nie doczekalismy sie.
Wymieniales tez tlumik ostatnio a teraz zamiana na 600 ...
Ja mam w swojej rs 66,986 km mierzone w domu na kanapie .
Wymienilem swoj tlumik na rure od odkurzacza i jedzie 100km/h wiecej.
Teraz chce przesiasc sie na 1300 - a mianowice hayabuse , ale czy nie uwazacie ze bedzie za slaba ? kurde ...
Wymieniales tez tlumik ostatnio a teraz zamiana na 600 ...
Ja mam w swojej rs 66,986 km mierzone w domu na kanapie .
Wymienilem swoj tlumik na rure od odkurzacza i jedzie 100km/h wiecej.
Teraz chce przesiasc sie na 1300 - a mianowice hayabuse , ale czy nie uwazacie ze bedzie za slaba ? kurde ...
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
Za taka kasę to kup r6, zx6r, gsxr 600 albo cbr 600rr, po prostu coś ze sportowych 600tek, wybór masz naprawdę duży. Mając taką kasę to brałbym gsxr k4 ale to Twój wybór, może niech lepiej wypowie się ktoś, kto objeżdżał takie sprzęty;)
PS. Nie będe wnikać ile tam km macie na kanapie bo jestem nowy i ten wątek mnie ominoł;)
PS. Nie będe wnikać ile tam km macie na kanapie bo jestem nowy i ten wątek mnie ominoł;)
- BIGmario
- Świeżak
No wiesz eneasz ;p
125 tez sporo potrafi ...
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
bmroczyk napisał(a):No wiesz eneasz ;p
A ja myślałem ze to kierowca może potrafić a tu patrzcie heheheh sama z siebie 125 potrafi

Jak to na co sie przesiasc ze 125? na kazdy inny motocykl o wiekszej pojemnosci, lub na kazdy inny motocykl o mniejszej pojemnosci w zaleznosci od motywów dla jakich zmieniasz motocykl...

nastepny zestaw pytan prosze hahah
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
heh... niech sie przesiada na co chce... i tak jest najmadrzejszy na tym forum..... ledwo na 125'ce pojezdzil pare miesiecy... ile tam bylo?? 5?? i juz 600 bo jest fanem szybkiej i ostrej jazdy...... do gp tylko...
Ostatnio edytowano 29/4/2007, 11:51 przez kravec, łącznie edytowano 1 raz
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości