Yamaha DT
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Popieram zbyha w kazdym temacie wypisujesz co to twoje dr nie zrobi i niewiem czemu uwazac dt za muła moze jeździłeś jakimiś trupami
EXC 125
- Damianooo1998
- Świeżak
po prostu cały czas spotykam się ze stwierdzeniami że dt to świetny motocykl a dr to ciężka krowa nie nadająca się do jazdy i że lepiej kupić dt co jest kompletną głupotą. dt to muły dla 12 latków. przed kupnem motocykla rozmawiałem z różnymi ludźmi którzy się znają na temacie a nie wyczytali coś gdzieś w internecie i tylko powtarzają w kółko to samo. dr-a doradził mi ktoś kto na motocyklach jeździ ze 20lat jak nie więcej i zna się na rzeczy, mówił że jak się nie chce skakać więcej jak 15m to dr będzie świetnym wyborem a do katowania w terenie idealny i miał rację. nawet przy sporych skokach z zawieszeniem nie ma problemów czego nie można powiedzieć o tej wychwalanej w każdym temacie dt bo tam zawieszenie to porażka. nie zamierzam słuchać głupot wypisywanych tu przez 14 letnie dzieci (których jak by nie patrząc jest najwięcej w tym dziale). nie mogę się też zgodzić że dr 350 ma 30nm ponieważ ma ich ok. 50. nawet w niektórych miejscach
( http://www.scigacz.pl/Suzuki,DR,350,SE, ... 98,im.html ) podają że ma ich prawie 70 (no w to akurat nie uwierzę). nie wychwalam dr-a bo przecież są lepsze motocykle ale nie zgodzę się z tymi głupotami jakie tu ludzie wypisują.
( http://www.scigacz.pl/Suzuki,DR,350,SE, ... 98,im.html ) podają że ma ich prawie 70 (no w to akurat nie uwierzę). nie wychwalam dr-a bo przecież są lepsze motocykle ale nie zgodzę się z tymi głupotami jakie tu ludzie wypisują.
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
tylko że na początek przygody z offroadem lepiej coś co wybacza błędy w przeciwieństwie do crossa ja osobiście miałem dt 80 i po kilku przeróbkach napędu motor naprawdę pięknie chodził
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
bo takie motocykle jak dr, dt, xt itp. mają przełożenia takie do wszystkiego, w terenie pojeździ a na asfalt też są dobre bo prędkość max lepsza ale jak ktoś chce jeździć tylko w terenie to lepiej zmienić na typowo krótkie terenowe przełożenia. mi v-max spadł z ok. 150km/h na 130km/h ale za to 3 bieg, opór i przód w górze.
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
szcerze domin to ja tez bym se kupil klx-a 250 albo dr-a 350 ale tata sie nie zgodzi bo mysli ze jak juz 250 czy 350 to juz wielka moc a troche wiekszy nm od dt i troche mocniejsza no ale nic z tego ;/
EXC 125
- Damianooo1998
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości