Pytania konriego98
• Strona 1 z 1
Pytania konriego98
Siemka mam pytanie Mam już upatrzony motorek (yamaha aerox) i jest odblokowana V-max 90km/h będę miał problemy z przerejestrowaniem jej ? (oczywiście na 50? była tak samo na 50 zarejestrowana ale była wtedy jeszcze na blokadach) od nowa trzeba będzie zakładać blokady czy raczej nie powinno być problemów ? i polecacie ogólnie ten motocykl ? :>
Ostatnio edytowano 8/8/2011, 20:36 przez konrii98, łącznie edytowano 2 razy
pozdro dla wszystkich manetkowczów;)
-
konrii98 - Świeżak
przy przerejestrowywaniu licza sie tylko papiery, nikt nic nie sprawdza
problem moze byc
- jezeli policja zlapie Cie jadacego powyzej 45km/h (moga zabrac dowod i mandat za jazde bez uprawnien na motocykl)
- na przegladzie diagnosta moze sprawdzic v-max i moze sie czepiac
problem moze byc
- jezeli policja zlapie Cie jadacego powyzej 45km/h (moga zabrac dowod i mandat za jazde bez uprawnien na motocykl)
- na przegladzie diagnosta moze sprawdzic v-max i moze sie czepiac
- regis440
- Świeżak
Kolejne pytanko odnośnie tej aukcji
http://moto.allegro.pl/yamaha-aerox-r-t ... 85765.html opłaca się kupić ten motocykl waszym zdaniem ?
http://moto.allegro.pl/yamaha-aerox-r-t ... 85765.html opłaca się kupić ten motocykl waszym zdaniem ?
-
konrii98 - Świeżak
Patrze cały czas ale znajdź mi dobrego roxa do 2500 jest jeszcze ten
http://otomoto.pl/yamaha-aerox-yamaha-a ... 45597.html
patrze na wszystko dla mnie jest najważniejsze aby się nie psuł bo wygląd to sobie sam zrobię
http://otomoto.pl/yamaha-aerox-yamaha-a ... 45597.html
patrze na wszystko dla mnie jest najważniejsze aby się nie psuł bo wygląd to sobie sam zrobię

-
konrii98 - Świeżak
I opłaca się w ogóle kupować motocykl po remoncie silnika ? czy nie bardzo bo będzie się psuł ? albo z powstawianymi sportowymi częściami ?
Sory ,że post pod postem ale zależy mi na szybkiej odp z góry dzięki
I co sądzicie o hondach X8R ? podobno są bezawaryjne tylko słabe v max trochę mają ???
Sory ,że post pod postem ale zależy mi na szybkiej odp z góry dzięki

I co sądzicie o hondach X8R ? podobno są bezawaryjne tylko słabe v max trochę mają ???

-
konrii98 - Świeżak
Mam kolejne pytanko ... Moja aprilia sr 50 była sprowadzona z belgii i jeszcze nie jest zarejestrowana w polsce i tu mam pytania : ile trzeba czekać na tłumaczenie dokumentów ? mam taki mały świstek który ma ze 30 słówek
I 2 pyt. Ile zapłacę za rejestrację , przeglądy itp itd ?

-
konrii98 - Świeżak
poczytaj w necie. to nie boli!! tysiac pytan było na samym naszym forum.
mniej wiecej kosztuje tyle co normalnie, plus pierfwszy przeglad w kraju 120 zł jakas drobna opłata w skarbówce i tłumaczenie zalezy od kogos kto ci tłumaczy. ja miałem przetłumaczoną umowe juz spisaną ( 2 języczną ) i za 10 zł pieczątke mi podbili. pytaj u tłumacza ile wexmie i w ile przetłumaczy.
mniej wiecej kosztuje tyle co normalnie, plus pierfwszy przeglad w kraju 120 zł jakas drobna opłata w skarbówce i tłumaczenie zalezy od kogos kto ci tłumaczy. ja miałem przetłumaczoną umowe juz spisaną ( 2 języczną ) i za 10 zł pieczątke mi podbili. pytaj u tłumacza ile wexmie i w ile przetłumaczy.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no to napisałem. pytaj u siebie. ja czekałem 30 sekund 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
I jeszcze 1 pytanko dotyczące płynu chłodniczego czy muszę wlewać jakiś specjalny płyn przeznaczony wyłącznie do skuterów czy może być uniwersalny ? kolor ma jakieś znaczenie ???
-
konrii98 - Świeżak
uniwersalny zwykły płyn, kolor ma znaczenie ale nie nalezy sie tym sugerowac. zwykły płyn czy borygo czy petrygo czy inny preston spełni swoje zadanie.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Dzięki .Teraz mam spory problem z układem hamulcowym
wymieniałem płyn hamulcowy (był okropny syf chyba tylko raz był wymieniany) wyczyściłem zbiorniczek i wlałem nowy płyn i próbowałem odpowietrzyć układ ale chyba pompka przestała tłoczyć płyn bo wcale nie wylatywał przez ten "wentylek" wcześniej przy spuszczaniu było podobnie ale jakoś się powoli wypompowało (w ciągu godziny) a potem jak wyczyściłem zbiorniczek na ten płyn to naciskałem hamulec przez 2 godziny i ani kropelka nie wyleciała słychać było tylko dźwięk powietrza . Co mam zrobić ? 

-
konrii98 - Świeżak
nie dubluj pytan, pisz w jednym miejscu i czekaj na odpowiedź !! napisałem w innym temacie co masz zrobic
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości