Sprzęgło Rekluse - jak się to sprawdza w praktyce ?
Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, rosiboj, Lovtza, Terror, lagiboy, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, andy7, suhy-19, Bostorn, Miczab, Boshi
• Strona 1 z 1
Sprzęgło Rekluse - jak się to sprawdza w praktyce ?
Witam,
było sporo medialnego szumu na temat Rekluse, ale jakoś nigdy nie trafiłem na nikogo, kto by to miał zainstalowane. Generalnie wszyscy moi koledzy motocykliści na samą wzmiankę "automatyzacji" sprzęgła w motocyklu robią dziwne miny wskazujące na niesmak graniczący z obrzydzeniem
Nie ukrywam, że mnie sama koncepcja wielce sie spodobała i rozważam montaż, stąd i ciekaw jestem opinii z pierwszej ręki czyli od bezpośredniego użytkownika.
było sporo medialnego szumu na temat Rekluse, ale jakoś nigdy nie trafiłem na nikogo, kto by to miał zainstalowane. Generalnie wszyscy moi koledzy motocykliści na samą wzmiankę "automatyzacji" sprzęgła w motocyklu robią dziwne miny wskazujące na niesmak graniczący z obrzydzeniem

Nie ukrywam, że mnie sama koncepcja wielce sie spodobała i rozważam montaż, stąd i ciekaw jestem opinii z pierwszej ręki czyli od bezpośredniego użytkownika.
- pibyk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości