Odzież Rukka, proszę o opinie użytkowników.
• Strona 1 z 1
Odzież Rukka, proszę o opinie użytkowników.
Witajcie. Po 2 sezonach przygód z Modeką postanowiłem zmienić garniturek, tym bardziej że zrzuciłem sporo wagę i Modeka była za duża. Pomyślałem o ciuchach Macna. Podobno dobre i za dobre pieniądze. Pojechałem do sklepu pomierzyłem i generalnie ciuchy OK. Jednak w innym sklepie sprzedawca namawia mnie na Rukkę. Okazało się że jak pomacałem i przymierzyłem to chyba ma rację. Ubranie wg mnie super: jakość, wykonanie, wszystko na najwyższym poziomie. Cena dużo wyższa niż Macna, ale jak zamówię za miedzą to wyjdzie nie tak drogo. Przed zakupem chciałbym was prosić o opinię na temat nieprzemakalności tych ubrań. Sprzedawca mnie zapewnia, że nie trzeba kupować kondona przeciwdeszczowego bo materiał z jakiego jest wykonana kurtka jest w 100% nieprzemakalny. Czy ktoś z was ma Rukkę i testował w deszczu?
...
- Krzysiek1971
- Świeżak
Nie wiem jaki model przymierzałeś.
Ja mam komplet Athos - czyli najtańszy model Rukka. Zrobilem w tym jakies 2 tys. km.
W deszczu przejechałem 170 km jednym ciągiem i w środku sucho ale musisz mieć bieliznę termoaktywną aby nie było zimno bo woda przechodzi przez zewnętrzną warstwę z Cordury i spływa po membranie Gore.
Cały ten odcinek 170 km miałem bluzę termoaktywną ale nie włożyłem kalesonków i troche zmarzlo mi co nieco
Jak do tej pory mogę polecić.
pzdr
Ja mam komplet Athos - czyli najtańszy model Rukka. Zrobilem w tym jakies 2 tys. km.
W deszczu przejechałem 170 km jednym ciągiem i w środku sucho ale musisz mieć bieliznę termoaktywną aby nie było zimno bo woda przechodzi przez zewnętrzną warstwę z Cordury i spływa po membranie Gore.
Cały ten odcinek 170 km miałem bluzę termoaktywną ale nie włożyłem kalesonków i troche zmarzlo mi co nieco

Jak do tej pory mogę polecić.
pzdr
- immichoo
- Świeżak
Mierzyłem Właśnie Athosa i spodnie Unit. Na ebay znalazłem w cenie Athosa kurtkę Quartz, ponoć model z tego roku...
...
- Krzysiek1971
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości