Przeróbka seryjnego wydechu na przelot Bandit 600
• Strona 1 z 1
Przeróbka seryjnego wydechu na przelot Bandit 600
Witam. Posiadam w moim sprzęcie seryjny wydech i chciałbym z niego zrobić przelotówke. nadmienie że mam taki sam drugi wiec odpada kupno innego. Chciałbym dostać sie do środka puszki tylko nie wiem z której strony ciąć puszke. Czy od strony rury dochodzącej od kolektorów, czy od strony końcówki wydechowej. Może kiedyś ktoś z was rozbierał wydech od Bandita, to prosze o pomoc. Pozdrawiam
- Robert Bandit
- Świeżak
jeżeli chodzi o P. Edzia to wiem że zajmuje sie takimi przeróbkami, natomiast przeleciałem chyba całe forum i nie znalazłem informacji jakie mnie interesują jeżeli chodzi o wydech do GSF-a. Jeżeli nikt nie bedzie w stanie mi pomóc, wtedy zgłosze sie do P. Edzia. pozdro
- Robert Bandit
- Świeżak
ja moze polece ci cos innego. sprzedaj seryjny tlumik i kup przelot. przy okazji zaopatrz sie w db killera. po co ciac, spawac, psuc itd. pzdro i zycze uciekajacych babci na przejscu dla pieszych slyszacych ryk twojego tlumika 

tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
-
edzio - Świeżak
Wydech rozebrany (dzieki pomocy Edzia) wybebeszony i juz zrobiony jako przelot.. teraz Suzi dostała nowego rasowego brzmienia. Warto było:)))) 

- Robert Bandit
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości