Kaski Craft
• Strona 1 z 1
Kaski Craft
Witam,
czy mieliście styczność z kaskami marki Craft? Ciężko jest znaleźć jakieś opinie i recenzje tej marki w sieci.
Jak ta marka plasuje się na tle HJC i AGV? Zastanawiam się nad wyborem przyzwoitego kasku w granicach 400 zł i w tym przedziale cenowym znalazłem dotychczas modele HJC, AGV i Crafta w promocji, o którym ciężko się czegokolwiek dowiedzieć (niestety nie zanotowałem dokładnego modelu Crafta, stąd liczę na jakieś ogólne opinie o producencie).
Pozdrawiam
czy mieliście styczność z kaskami marki Craft? Ciężko jest znaleźć jakieś opinie i recenzje tej marki w sieci.
Jak ta marka plasuje się na tle HJC i AGV? Zastanawiam się nad wyborem przyzwoitego kasku w granicach 400 zł i w tym przedziale cenowym znalazłem dotychczas modele HJC, AGV i Crafta w promocji, o którym ciężko się czegokolwiek dowiedzieć (niestety nie zanotowałem dokładnego modelu Crafta, stąd liczę na jakieś ogólne opinie o producencie).
Pozdrawiam
- marc27
- Świeżak
w życiu nie słyszałem, ale...
patrząc że kosztują na zachodzie ok 200-500 euro a tutaj za 300 zł... coś dziwnego
pomijam aspekt wizualny bo o tym siÄ™ nie dyskutuje (dla mnie tragedia rodem z gwiezdnych wojen)
żadnych testów tych "kasków" więc Ciężko powiedzieć
obecnie najbardziej popularny kask za ok 400 zł to AGV K3
ps. osobiście w życiu bym nie kupił tego Crafta
patrząc że kosztują na zachodzie ok 200-500 euro a tutaj za 300 zł... coś dziwnego
pomijam aspekt wizualny bo o tym siÄ™ nie dyskutuje (dla mnie tragedia rodem z gwiezdnych wojen)
żadnych testów tych "kasków" więc Ciężko powiedzieć
obecnie najbardziej popularny kask za ok 400 zł to AGV K3
ps. osobiście w życiu bym nie kupił tego Crafta
Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
- adam_tomasz
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości