Sklep z akcesoriami w Anglii
• Strona 1 z 1
Sklep z akcesoriami w Anglii
witam, niedlugo wybieram sie do Anglii na kilka dni i pomyslalem ze kupilbym sobie tam kask bo podobno jest taniej. Moglibyście podrzucic jakies linki ze sklepami internetowymi ktore maja w miare dobre ceny?
- maly99
- Świeżak
Nie wiem gdzie jedziesz dokładnie i co chcesz kupić (tzn. za ile), ale ciekawe oferty można znaleść w sklepie MCN (otwórz link) oraz w salonach George White (otwórz link). Szczególnie ten drugi mnie interesuje, bo sam się tam wybieram za miesiąc.
Pozostaje również standardowe szukanie na ebay.co.uk (otwórz link). Dobrze by było gdybyś miał kogoś w Anglii na kogo ewentualnie można wysłać zakupiony towar - nie wszyscy sprzedawcy chcą wysyłać za granicę - wiem z własnego doświadczenia.
Pozostaje również standardowe szukanie na ebay.co.uk (otwórz link). Dobrze by było gdybyś miał kogoś w Anglii na kogo ewentualnie można wysłać zakupiony towar - nie wszyscy sprzedawcy chcą wysyłać za granicę - wiem z własnego doświadczenia.
-
bryk77 - Stały bywalec
Za tą kasę spokojnie kupisz już dobry kask Arai lub Shoei. Szukaj wyprzedaży, bo można sporo zaoszczędzić. Lepiej żybyś miał mniej chodliwy rozmiar (S, XS, XXL), bo wtedy jest dużo łatwiej ze znalezieniem okazji. Tak czy inaczej napewno kupisz taniej niż w Polsce.
-
bryk77 - Stały bywalec
Ja właśnie zrobiłem duże zakupy w George white i czekam na paczkę, koszt 30 euro Dhl.
Byłem też u nich osobiście, bardzo polecam.
Byłem też u nich osobiście, bardzo polecam.
zx10r 09r
-
J E L I T O - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości