HAMOWNIA MOTOCYKLOWA
• Strona 1 z 1
HAMOWNIA MOTOCYKLOWA
Witam. Mam zamiar otworzyć hamownie motocyklową i potrzebuję Waszej pomocy. Prosiłbym wpisać się jeśli Jesteście chętni na sprawdzenie swojej maszyny na hamowni oraz na tuning poprzez zamontowanie sportowych części np. wałków. Dla pierwszych klientów rabaciki. Jest to ankieta. Bardzo proszę o wpisy. Hamownia znajdowała by się w Pogórzu ( okolice Skoczowa, Cieszyna ) oraz na różnych imprezach np. Tor Poznań. Dzięki wielkie za pomoc.
jeszcze raz napiszesz temat z wykrzyknikami, to dostaniesz czkawki
madcap
jeszcze raz napiszesz temat z wykrzyknikami, to dostaniesz czkawki
madcap
- gorylek13
- Świeżak
i na jakich interfejsach i czy z badaniem AFR czy tylko "ile daje" ..
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
czyli bez stosunku paliwa do powietrza z tłumików? Bo jak bez tego chcielibyście cokolwiek tuningować?
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
badanie mieszanki będziemy wykonywać poprzez specjalną świecę przystosowaną do tego typu badań. dobrze wiem ile kosztują hamownie i nie jest to mały koszt dlatego właśnie jest ta ankieta żeby się przekonać czy byli by potencjalni klienci.
- gorylek13
- Świeżak
eee rozjasnij
. mi sprawe. Najlepsza opcja hamownia samochodowa i motocyklowa na samych motocyklach bedzie ciezko i lepiej miec serwis przy okazji.

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Nie możecie otworzy tego bliżej Piotrkowa
Dzwoniłem w tamtym tygodniu do Kielc żeby sie umówi na wymiane dysz. Chłopaki maja tak zawalone terminy że kazali mi dzwonic dopiero po 15.08 to moze coś ustalimy konkretnie i mnie wkręcą na jakiś luzniejszy dzień. Na zlocie pod krakowem hamownia nie stygła non stop ktoś podjeżdżał (sam się skusiłem) więc myśle ze to dobry interes.

CBR 900 RR
Lubie kiedy sie zieleni,lubie gdy sie piwo pieni
Lubie kiedy sie zieleni,lubie gdy sie piwo pieni
-
kawkaz - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości