Honda Cbr 125r
• Strona 1 z 1
Honda Cbr 125r
Witam jestem nowy na tym forum i chciał bym prosić o pomoc zastanawiam się nad kupnem motoru Honda Cbr 125r . ,mam do wydania ok. 7 tys , czy warto kupić ten motocykl , jak się sprawuje , czy się psuje , jakie osiągi itp. Chce wiedzieć czy ogółem warto ją kupić jest też możliwość ze będę miał może więcej pieniędzy i jak tak się zdaży to w grę wchodzi Yamaha yzf r125 Ale wątpie , więc powiedzcie coś wiecej na temat Hondy , na allegro zobaczyłem tą Honde i mi się spodobała ocencie : http://otomoto.pl/honda-cbr-125-50-2008 ... 36968.html
- Kogi123
- Świeżak
Ta jest akurat z papierami na 50. Takiej szukasz? Czy po prostu Ci sie spodobała?
Nie psuje sie, spokojnie leci te 120-130, jest dosyć mała. Ot tyle na temat...
Kupić jak najbardziej warto jeżeli Ci sie podoba i masz kasę.
Nie psuje sie, spokojnie leci te 120-130, jest dosyć mała. Ot tyle na temat...
Kupić jak najbardziej warto jeżeli Ci sie podoba i masz kasę.
-
Arturo925 - Stały bywalec
Fajna Honda, malowanie jedno z lepszych - sam mam takie ale w 600 ccm.
4 suw - nie psuje sie, mało pali...
Wiadomo, że wadą będzie słabe przyspieszenie, no i CBR 125 jest malutka...
Nie oglądałeś się za 2 suwami? RS 125, Mito 125, GPR 125?
4 suw - nie psuje sie, mało pali...
Wiadomo, że wadą będzie słabe przyspieszenie, no i CBR 125 jest malutka...
Nie oglądałeś się za 2 suwami? RS 125, Mito 125, GPR 125?
-
Kirgeron - Świeżak
NSR też wcale nie mało pali Na CBR z tą sama ilością paliwa zrobisz pewnie o jakieś 30% więcej kilometrów
No ale cos za coś... Jeden woli osiągi, drugi woli ekonomicznosć
O CBR nie ma sie co rozpisywać. Jeżeli sie nią interesujesz to pewnie przeczytałeś juz kilka notek na necie, wiec wiesz tyle co i my, o ile nie więcej :]
Masz kasÄ™, PJ kat. A1/A to sie nie zastanawiaj tylko bierz
No ale cos za coś... Jeden woli osiągi, drugi woli ekonomicznosć
O CBR nie ma sie co rozpisywać. Jeżeli sie nią interesujesz to pewnie przeczytałeś juz kilka notek na necie, wiec wiesz tyle co i my, o ile nie więcej :]
Masz kasÄ™, PJ kat. A1/A to sie nie zastanawiaj tylko bierz
-
W cbr troche mi sie nie podoba jej tył bo ma cieniutką opone z tyłu i troche głupio to wygląda ;/ Da sie np dac jakąś grubszą felge i opone na tył , nsr-ka ma fajną z tyłu grubą a cbr cienką ;/ napiszcie czy da sie to jakos zmeinić.
- Kogi123
- Świeżak
No przecież Ci piszę ze to nic nie da... Poza tym tam na przód wejdzie chyba 100, a na tył 130 max. To też nie sa szerokie opony, więc sam sobie odpowiedz czy sie opłaca...
Poza tym pewnie pogorszą sie właściwości jezdne, wzrośnie spalanie (opory toczenia) i spadną osiągi (również opory toczenia). No bo w końcu sztab szpeców z Hondy po cos wrzucił tam takie i takie opony, a nie, bo tak im si podobało
Poza tym pewnie pogorszą sie właściwości jezdne, wzrośnie spalanie (opory toczenia) i spadną osiągi (również opory toczenia). No bo w końcu sztab szpeców z Hondy po cos wrzucił tam takie i takie opony, a nie, bo tak im si podobało
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość