Regulacja skladu mieszanki w MIKUNI
• Strona 1 z 1
Regulacja skladu mieszanki w MIKUNI
Witam
Motórek cos mi duzo pali. Swiece czarne wiec za bogata mieszanka.
Chcialem przykrecic srobke od skladu mieszanki ale dalo sie tylko wkrecic pol obrotu.. Czyli byla pol obrotu wykrecona.. Malo prawda? A mieszanka za bogata.. Jak to mozliwe? Iglica na 2 rowku od góry
Motórek cos mi duzo pali. Swiece czarne wiec za bogata mieszanka.
Chcialem przykrecic srobke od skladu mieszanki ale dalo sie tylko wkrecic pol obrotu.. Czyli byla pol obrotu wykrecona.. Malo prawda? A mieszanka za bogata.. Jak to mozliwe? Iglica na 2 rowku od góry
- lecimy_lecimy
- Świeżak
zobacz jak wygladaja membranki, wyczysc gaźnik, sprawdź wielkosc dysz porównując je z serwisówka. bo moze jakis tuningowiec pozakładał inne albo porozwiercał... bo i tak sie zdarza. iglice ustaw na srodku
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
porządnie to trzeba wyregulować. Zaczynając od pływaka, później śruby i iglice i na końcu synchro. Porównaj przy okazji rozmiary dysz z serwisówką bo jakis pseudo tuning mógł mieć miejsce.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Dzieki za odp nippon
Motocykl to Bandit 400 93r 59km ;>
Rozebralem gaznik i zrobilem kilka zdjec. Iglice dysze.. Ocencie czy sie do czegos jeszcze nadajÄ…:
(otwórz link)
Uploaded with ImageShack.us (otwórz link)
Iglice maja na gorze takie jak by wytarcia. Dysz po zjeciach raczej nie ocenicie.. Niestety nie mam lepszego aparatu..zrobil bym dokladniejsze foty
(otwórz link)
Obok dysz glownych sa mniejsze dysze, ktore sa zaslepione gumowymi zaslepkami...czemu one sluza i po co sa zaslepione?

Motocykl to Bandit 400 93r 59km ;>
Rozebralem gaznik i zrobilem kilka zdjec. Iglice dysze.. Ocencie czy sie do czegos jeszcze nadajÄ…:

Iglice maja na gorze takie jak by wytarcia. Dysz po zjeciach raczej nie ocenicie.. Niestety nie mam lepszego aparatu..zrobil bym dokladniejsze foty

Obok dysz glownych sa mniejsze dysze, ktore sa zaslepione gumowymi zaslepkami...czemu one sluza i po co sa zaslepione?
- lecimy_lecimy
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości