[Aktualności] Wyścigi w Moście - wyniki z niedzieli
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Wyścigi w Moście - wyniki z niedzieli
Dyskusja na temat: Wyścigi w Moście - wyniki z niedzieli
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wyścigi w Moście - wyniki z niedzieli
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wyścigi w Moście - wyniki z niedzieli
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a jak pisac relacje jak sie nigdy nie jest na miejscu i sie nie ma zadnego pojecia o tym co sie pisze? pozostaja przedruki tego co ktos inny podstawi pod nos<br><hr>jak?Komentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Finanse................Komentatorzy napisał(a):50 Polaków na rundzie... żal:(<br><hr>Tony600<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rossi tez nie zawsze wygrywa:DDDD.Dajcie spokój i zajmijcie sie kibicowaniem .....Komentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mateusz dostał strzał w wydech jak już leżał na deskach i tarasował drogę innym.<br><hr>ObserwatorKomentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>Komentatorzy napisał(a):Jak już pisać chcesz szczegółowo to napisz jak było naprawdę: najpierw Mateusz dostał strzał w wydech - widać to na motocyklu, a potem bez swej winy skosił Adriana który stracił podnóżek, lecz ekipa błyskawicznie reanimowała motocykl.........<br><hr>Marian Dąbrowski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiecej wiary !Przygotowywane są nowe zastępy w kuzni talentów kl. 125,.tej klasy którą tak promuje Główna Komisja Sportu Motorowego PZM..hahahahahahahahahahahaha<br><hr>OptymistaKomentatorzy napisał(a):może sie okazać we Wrześniu ,że nie będzie nawet tylu<br><hr>budowniczy <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kiedyś spojrzałem głęboko w oczy Mateusza i nie zobaczyłem tam 2 najważniejszych rzeczy:męskiego charakteru i mentalności zwycięscy.Reszte widać na torze...<br><hr>wygaKomentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie... to raczej świadomość braku możliwości wygrywania . a nic tak nie mobilizuje do jazdy jak wygrana .<br><hr>psychologKomentatorzy napisał(a):50 Polaków na rundzie... żal:(<br><hr>Tony600<br>Komentatorzy napisał(a):Finanse................<br><hr>Marian Dąbrowski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kilka razy rozmawiałem z Mateuszem i muszę się z Tobą nie zgodzić, bowiem zespół cech zwycięzcy jest w nim bardzo silny i jeżeli będzie dalej rozwijał się w takim tempie może zajść daleko. Zresztą nie on jedyny.Komentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>Komentatorzy napisał(a):kiedyś spojrzałem głęboko w oczy Mateusza i nie zobaczyłem tam 2 najważniejszych rzeczy:męskiego charakteru i mentalności zwycięscy.Reszte widać na torze...<br><hr>wyga<br>
Aha jeszcze jedno, cechy charakteru nie występują w oczach może dlatego ich nie dostrzegłeś

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To znaczy jak daleko? Zostać mistrzem takiej wyścigowej potęgi jaką jest Polska? <br><hr>ObserwatorKomentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>Komentatorzy napisał(a):kiedyś spojrzałem głęboko w oczy Mateusza i nie zobaczyłem tam 2 najważniejszych rzeczy:męskiego charakteru i mentalności zwycięscy.Reszte widać na torze...<br><hr>wyga<br>Komentatorzy napisał(a):Kilka razy rozmawiałem z Mateuszem i muszę się z Tobą nie zgodzić, bowiem zespół cech zwycięzcy jest w nim bardzo silny i jeżeli będzie dalej rozwijał się w takim tempie może zajść daleko. Zresztą nie on jedyny.
Aha jeszcze jedno, cechy charakteru nie występują w oczach może dlatego ich nie dostrzegłeś<br><hr>Vmax<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
LOL!!!<br><hr>StefekKomentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>Komentatorzy napisał(a):Jak już pisać chcesz szczegółowo to napisz jak było naprawdę: najpierw Mateusz dostał strzał w wydech - widać to na motocyklu, a potem bez swej winy skosił Adriana który stracił podnóżek, lecz ekipa błyskawicznie reanimowała motocykl.........<br><hr>Marian Dąbrowski<br>Komentatorzy napisał(a):Mateusz dostał strzał w wydech jak już leżał na deskach i tarasował drogę innym.<br><hr>Obserwator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Korobacz jest jak Rossi;-) Niezależnie czy wygrywa, czy przegrywa jest w centrum uwagi i bicia piany. Brawo za medialność !!!!!<br><hr>Ducati is The Best!
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lovtza jak zwykle nie był, nie widział i pisze jakieś bzduryKomentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ja ci mówie,że wystarczy przez kilka sekund spojrzeć prosto w twarz i już wiadomo,czy masz do czynienia z tygrysem czy raczej przepiórką...<br><hr>1000RRKomentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>Komentatorzy napisał(a):kiedyś spojrzałem głęboko w oczy Mateusza i nie zobaczyłem tam 2 najważniejszych rzeczy:męskiego charakteru i mentalności zwycięscy.Reszte widać na torze...<br><hr>wyga<br>Komentatorzy napisał(a):Kilka razy rozmawiałem z Mateuszem i muszę się z Tobą nie zgodzić, bowiem zespół cech zwycięzcy jest w nim bardzo silny i jeżeli będzie dalej rozwijał się w takim tempie może zajść daleko. Zresztą nie on jedyny.
Aha jeszcze jedno, cechy charakteru nie występują w oczach może dlatego ich nie dostrzegłeś<br><hr>Vmax<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
....Sytuacja zmusza do okreslonych zachowań i nawet wiewiórka w ramach obrony potrafi gryzc i drapac.Ryzyko na torze to kombinacja wyuczonych odruchów,i nie ma tu nic do rzeczy poziom testosteronu,jak u przeciętnego karka ,który pcha się na scigacza bo w 10 letniej BMW "trójce'juz nie zrobi" łał" na wiosce.Dlatego w wyscigach podziwia sie wysublimowanie w technice jazdy.Tak przynajmniej to odbierane jest w cywilizowanym świecie.....<br><hr>Stary KibicKomentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>Komentatorzy napisał(a):kiedyś spojrzałem głęboko w oczy Mateusza i nie zobaczyłem tam 2 najważniejszych rzeczy:męskiego charakteru i mentalności zwycięscy.Reszte widać na torze...<br><hr>wyga<br>Komentatorzy napisał(a):Kilka razy rozmawiałem z Mateuszem i muszę się z Tobą nie zgodzić, bowiem zespół cech zwycięzcy jest w nim bardzo silny i jeżeli będzie dalej rozwijał się w takim tempie może zajść daleko. Zresztą nie on jedyny.
Komentatorzy napisał(a):a ja ci mówie,że wystarczy przez kilka sekund spojrzeć prosto w twarz i już wiadomo,czy masz do czynienia z tygrysem czy raczej przepiórką...<br><hr>1000RR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyuczonym odruchem było załatwienie sprawy z komisją sędziowską, przez co Korobacz nie został zdyskwalifikowany za to, ze po kwalifikacjach nie zjechał do parku zamkniętego pod budynkiem komisji technicznej. Już na Słowacji dostał ostrzeżenie za takie samo zachowanie. Jednak polski delegat załatwił sprawę.<br><hr>LOLKomentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>Komentatorzy napisał(a):kiedyś spojrzałem głęboko w oczy Mateusza i nie zobaczyłem tam 2 najważniejszych rzeczy:męskiego charakteru i mentalności zwycięscy.Reszte widać na torze...<br><hr>wyga<br>Komentatorzy napisał(a):Kilka razy rozmawiałem z Mateuszem i muszę się z Tobą nie zgodzić, bowiem zespół cech zwycięzcy jest w nim bardzo silny i jeżeli będzie dalej rozwijał się w takim tempie może zajść daleko. Zresztą nie on jedyny.
Komentatorzy napisał(a):a ja ci mówie,że wystarczy przez kilka sekund spojrzeć prosto w twarz i już wiadomo,czy masz do czynienia z tygrysem czy raczej przepiórką...<br><hr>1000RR<br>Komentatorzy napisał(a):....Sytuacja zmusza do okreslonych zachowań i nawet wiewiórka w ramach obrony potrafi gryzc i drapac.Ryzyko na torze to kombinacja wyuczonych odruchów,i nie ma tu nic do rzeczy poziom testosteronu,jak u przeciętnego karka ,który pcha się na scigacza bo w 10 letniej BMW "trójce'juz nie zrobi" łał" na wiosce.Dlatego w wyscigach podziwia sie wysublimowanie w technice jazdy.Tak przynajmniej to odbierane jest w cywilizowanym świecie.....<br><hr>Stary Kibic<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Polski delegat nie musiał niczego załatwiać. W regulaminie uzupełniającym nie było zapisu o takim obowiązku - czytać regulaminy a nie gadać. <br><hr>TeacherKomentatorzy napisał(a):Droga redakcjo proszę piszcie prawdę a nie bzdury, które ktoś wam opowiada. Korobacz najechał na Paska który przewrucił się. Została wznowiona procedura startowa i nic nie stało na przeszkodzie żeby rywalizował z Wielebskim i Paskiem ( startował z depo do rozgrzewającego kółka ) ktorzy go zmasakrowali w wyścigu. AAA no i Patryk Kosiniak, który jechał motorem seryjnym bez urządzenia umożliwiającego szybką zmianę biegów objechał korobacza. Czy aby nie za szybko Mateusz został okrzyknięty Mistrzem??? Lubie obserwować jak jeździ ten chłopak ale to troszkę za mało aby być gwiazdą.<br><hr>M.K.<br>Komentatorzy napisał(a):kiedyś spojrzałem głęboko w oczy Mateusza i nie zobaczyłem tam 2 najważniejszych rzeczy:męskiego charakteru i mentalności zwycięscy.Reszte widać na torze...<br><hr>wyga<br>Komentatorzy napisał(a):Kilka razy rozmawiałem z Mateuszem i muszę się z Tobą nie zgodzić, bowiem zespół cech zwycięzcy jest w nim bardzo silny i jeżeli będzie dalej rozwijał się w takim tempie może zajść daleko. Zresztą nie on jedyny.
Komentatorzy napisał(a):a ja ci mówie,że wystarczy przez kilka sekund spojrzeć prosto w twarz i już wiadomo,czy masz do czynienia z tygrysem czy raczej przepiórką...<br><hr>1000RR<br>Komentatorzy napisał(a):....Sytuacja zmusza do okreslonych zachowań i nawet wiewiórka w ramach obrony potrafi gryzc i drapac.Ryzyko na torze to kombinacja wyuczonych odruchów,i nie ma tu nic do rzeczy poziom testosteronu,jak u przeciętnego karka ,który pcha się na scigacza bo w 10 letniej BMW "trójce'juz nie zrobi" łał" na wiosce.Dlatego w wyscigach podziwia sie wysublimowanie w technice jazdy.Tak przynajmniej to odbierane jest w cywilizowanym świecie.....<br><hr>Stary Kibic<br>Komentatorzy napisał(a):Wyuczonym odruchem było załatwienie sprawy z komisją sędziowską, przez co Korobacz nie został zdyskwalifikowany za to, ze po kwalifikacjach nie zjechał do parku zamkniętego pod budynkiem komisji technicznej. Już na Słowacji dostał ostrzeżenie za takie samo zachowanie. Jednak polski delegat załatwił sprawę.<br><hr>LOL<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości