Jaki jest najlepszy skuter ?
• Strona 1 z 1
Jaki jest najlepszy skuter ?
Witam kupuję skutera i mam takie pytanie. Jakie są najlepsze marki skuterów. Chodzi mi oto aby skuter był szybki zrywny mocny bezawaryjny ładny i wygodny. Z góry dzięki 

- motocyklista125
- Świeżak
daj spokój nikt nie bedzie wypisywał wszystkich marek bo jest ich pełno. znajdzie sie jakas hondziawka jeszcze, suzuki, italjet, ktm...... wiec sie nie unoś że nie ma twojej marki 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
henio +1
Wypisałem te które przyszły mi w tym czasie do głowy
Ogólnie autor sie słabo określił... Nie napisał jakiego jest wzrostu, wagi, ile ma kasy na piździka, czy chce nowy czy używkę... taka ujnia troche bo na ślepo doradzamy :]

Ogólnie autor sie słabo określił... Nie napisał jakiego jest wzrostu, wagi, ile ma kasy na piździka, czy chce nowy czy używkę... taka ujnia troche bo na ślepo doradzamy :]
-
Arturo925 - Stały bywalec
Arturo925 ma rację za mało się określiłem
Otóż mam 172cm wzrostu ważę 57kg na skutera chcę wydać do ok 3000zł i jeśli chodzi o stan to używany
to jak doradzicie ?

- motocyklista125
- Świeżak
W takiej cenie cos sie znajdzie ale szału nie bedzie. Checesz żeby skuter był zrywny i wygodny a to cieżko połączyć, ale sie da:D Mozesz popatrzeć na Aprilie sr (mocna i do 3k spokojnie cos znajdziesz) Gilere Runner 50(bardzo wygodny i dość mocny), albo troche dozbierac i kupić Aeroxa albo np. Speedfighta. To są konkretne propozycje ode mnie, dosc popularne i raczej nastawione na osiągi.
- Mateusz19960
- Świeżak
Dzięki za dobre rady chłopaki
będę szukał czegoś z wymienionych przez was na prawdę dzięki jeszcze raz za rady 

- motocyklista125
- Świeżak
W tej Cenie tak jak U góry Mateusz mówi , Aprilie sr za 3 tys znajdziesz w dobrym stanie tylko broń Boże Jak będziesz Aprilie kupował to nie na wtrysku (Di tech ) tylko na gaźniku ! za tą cene to też Peugeot Speedfight 2 , Yamaha Aerox ale bedą lekkie problemy za aeroxem i speedfightem za 3 tys ale na pewno coś znajdziesz , popatrz sobie jeszcze na malaguti f15 albo f12 nie wiem po ile one chodzą ale na pewno nie wiecej niz 3 tys a są dobre wiem , bo kolega mi i mu się świetnie trzyma a jak nic nie znajdzesz dla siebie to jakiegoś Chińczyka 2t osobiście mam chińczyka 2t i znakomicie się trzyma już mam prawie 3 tyś i nic się nie zepsuło mój kolega chińczykiem ma 5 tyś i tez się dobrze trzyma Jak chińczyka będziesz szanował to Ci posłuży długo .; )
To tyle z mojej strony
Pozdro
To tyle z mojej strony

- Kogi123
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości