Zobacz wÄ…tek - Pit Bike 250cc
NAS Analytics TAG

Pit Bike 250cc

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Pit Bike 250cc

Postprzez Arturo925 » 21/7/2011, 19:04

Siema ;)
Ostatnio miałem okazje przelecieć sie parę razy jakimś badziewnym Crossem i mi sie spodobało :D
Na allegro upatrzyłem takie cudo:
http://moto.allegro.pl/cross-250-nowy-m ... 73954.html

W to że tam jest cos Japońskiego to nie wierzę, ale nie służyłby mi on do codziennego katowania w terenie, tylko od czasu do czasu potrzebowałbym sie na nim wyżyć :lol:
Pewnie mało kto miał z tym styczność, ale interesuje mnie czy warto pchać sie w to cos, czy to tylko 2,399 wyrzucone w błoto?
Chodzi mi głównie czy silnik i rama daja radę, bo plastiki to mnie mało co obchodzą ;)

btw. Do Chinskich hejterów :D Tak, wiem że chińskie jest badziewne i w ogóle, ale kuva to jest tak kusząca oferta ze yhhh :D Z reszta 125 kosztuje 1k mniej, wiec jeszcze bardziej sii :P

EDIT:
http://moto.allegro.pl/crossy-rozne-mod ... 00684.html

Tu są dokładniejsze zdjecia... Zalatuje mi tu moją chińska podkaszarką, w której przy pierwszym uruchomieniu zerwał sie szarpak i odkreciła połowa śrubek, ale pozory mylą :P Dlatego pytam o opinię :D
Arturo925
Stały bywalec

Postprzez motoftw » 21/7/2011, 20:43

Za 2500 kupisz w dobrym stanie technicznym DT/KMX 125(nie koniecznie z papierami ale jednak), naprawdę sprzęty super, miałem styczność z takim 250, po glebie w lesie koleżka przegiął lagi i główkę ramy :D KMX'a widziałem katowanego dzień w dzień, naprawdę były wyczyniane cuda, gleby w lesie, na asfalcie, mocna maszyna nie ma porównania, nawet zawieszenie jest lepsze choć te enduraki 125 i tak mają miękkie, pytaj kogo chcesz, moim zdaniem takie takiego chinczyka pochwalić może tylko ten kto przesiadł się z wski.
Honda CB 500 ----> Honda NX 650
motoftw
Stały bywalec

Postprzez Arturo925 » 21/7/2011, 21:13

Czyli tak jak myślałem... Poczytałem jeszcze trochę na necie o tych Pit Bike'ach i wszyscy piszą że to najgorszy syf... Nawet dziecku na komunie wstyd dać :P Czyli to samo co moja podkaszarka :evil:
Wiec muszę zacząć polować na jakieś poobijane, zdrowe technicznie Enduro lub Crossa :)
Arturo925
Stały bywalec

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê