potrzebna pomoc Warszawiaka
• Strona 1 z 1
potrzebna pomoc Warszawiaka
witam
jestem nowy i mam taki problem , chce zakupic moto z Warszawy, ale nie mam mozliwosci obejrzenia go przed zakupem, szukam osoby ktora obejrzalaby moto ocenila w jakim jest stanie czy takim jak opisuje sprzedawca,oczywiscie nie za darmo, jesli jest ktos chetny niech pisze
jestem nowy i mam taki problem , chce zakupic moto z Warszawy, ale nie mam mozliwosci obejrzenia go przed zakupem, szukam osoby ktora obejrzalaby moto ocenila w jakim jest stanie czy takim jak opisuje sprzedawca,oczywiscie nie za darmo, jesli jest ktos chetny niech pisze
paltriax
- paltriax
- Świeżak
No kurna, warsiawiaki, odzywac się. Ja tam mogę jakoś pomóc, problem w tym, że nie za bardzo uważam się za znawcę. Może ewentualnie jakieś dokładne fotki porobić? Jakby co pisz.
pzdr.
pzdr.
It's Another World
GSR 600
GSR 600
-
Aardvark - Świeżak
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
Też mogę podskoczyć, od soboty mam trochę wolnego czasu.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
o dzieki za odzew, przedstawie problem szerzej,chce zakupic yamaha dt z warszawy 450km od miejsca zamieszkania, dt wedug sprzedawcy jest w bardzo dobtym stanie i jest zarejstrowana,nie mam mozliwosci podskoczenia do Warszawy i tak sie zastanawiam zeby ktos kto sie zna na moto ja przetestowal i dal mi znac czy jest sens ja brac-jestem laikiem to moj pierwszy moto by byl-ale druga kwestia nie wiem jak zrobic z papierami umowa kupno-sprzedaz jak to zrobic faxem czy jak moze macie jakis pomysl, no i nastepna rzecz to przesylka ile firmy kurierskie moga wziasc za przeslanie moto i moze polecacie jakies, oczywiscie pomoc nie za frajer
paltriax
- paltriax
- Świeżak
Kiedys chciałem kupić bandziorka od nich http://www.sokol.lublin.pl/index.php?page=firma i dzwoniłem do nich mowili ze maja firme ktora po calej polsce wozi moto za 260 złotych <jakos tak - cena nie zalezna od kilometrow:] bo pytalem sie czy to od km to mowili ze nie ze to za usluge:]> wiec moze dowiedz sie od nich jaka firma swiadczy im usługi 

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości