ile trwa przeglad skutera ?
• Strona 1 z 1
ile trwa przeglad skutera ?
witam ponownie.
jutro jadę zawieść mojego skarba na pierwszy przegląd. I chce sie zapytać ile trwa przegląd skutera ? Jest to na miejscu czy trzeba czekać ? zdaję sobię sprawę, że mogą mieć dużo skuterów ale tak na oko ile trwa ?
Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedz jeszcze dzis
jutro jadę zawieść mojego skarba na pierwszy przegląd. I chce sie zapytać ile trwa przegląd skutera ? Jest to na miejscu czy trzeba czekać ? zdaję sobię sprawę, że mogą mieć dużo skuterów ale tak na oko ile trwa ?
Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedz jeszcze dzis
- sebik333
- Świeżak
To zależy o jakim przeglądzie mowa, ale do ok.30min bez problemu powinni zdążyć, boisz się, że do roboty się spóźnisz? Jak będą się czepiać to powiesz, że musiałeś zrobić przegląd swojemu skarbowi
napewno zrozumiejÄ… 

-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
to jest przeglÄ…d serwisowy
jak bys miał moto na gwarancji tez bys musiał w ASO serwisowac itp 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Niee. Kiedyś było tak że skuter miał dożywotni przegląd techniczny. I ci którzy zarejestrowali moto za czasu tej ustawy mają narazie święty spokój (to się ma ponoć zmienić). A ci kórzy rejestrowali puźniej muszą robić przeglądy co 0,5/ 1/ 2 lata. (różnie to jest. Ja miałem przedtem na rok, teraz mam na 2) Tak jak samochody
Co do tematu to ja zadzwonilem do serwisu powiedzieli mi ze moge przyjechać kiedy chce (byle przed 16) I przyjechałem, przegląd trwał 5 min ;D (najpierw hamownia na 2 hamulce, potem swiatła, kierunkowskazy, i poziom światła krótkiego.
Co do tematu to ja zadzwonilem do serwisu powiedzieli mi ze moge przyjechać kiedy chce (byle przed 16) I przyjechałem, przegląd trwał 5 min ;D (najpierw hamownia na 2 hamulce, potem swiatła, kierunkowskazy, i poziom światła krótkiego.
- miej95
- Świeżak
no to tez zalezy od serwisu u kumpla podciągali hamulce i łancuch
smarowali łancuch i tez hamulce czy działaja itp. i zawsze narzekał na swój serwis bo a to mu za mocno łancuch naciągneli xd a to czegos nie dokręcili ;P a musiał jeździc żeby podbijac gwarancje ;/

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości