Leśnicy wypowiadają wojnę
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja mieszkam około 30metrów od lasu ten las jest średnich wielkości i mój somsiad zapaleniec smigał na katach,yamahah wszystko full crossy 0 problemów mial a jak mój brat z 3 kumplami wyjechali quadami chiniolami to za 3 dni mieli na głowie pały... I teraz dlaczego zapier*** bez kasków i jezdzili obok dzieci wiec rodzice sie bali jak by tez tak obok mojego jezdzili dziecko tez bym zadzwonil... Przemiszczac sie z miejsca na miejsce nie siedziec w jednym miejscu ciagle...
- Fantas3k
- Bywalec
Czasy się zmieniają, u mnie na lepsze, chyba się już przyzwyczaili, crossy i tak robią trzode na osiedlu kiedy przejedzie więc przedziurawione tłumiki raczej nie robią różnicy (tak słyszałem taki), jeśli chodzi o linke między drzewami wpadli na ten pomysł naszczęście była nisko uwieszona, kłody rowy to bardziej przeszkadzają w uciekaniu przeszkoda jest ale nie taka by wysiedli i za żółwia złapali, wszystko da się ominąć. Zbyho222 grozisz czy pouczasz???? <rotfl>.
-
piciasek - Świeżak
U mnie czasy również zmieniły sie na dobre
ale i tak czasem ktoś z innej okolicy do lasku wleci ale z linka pomiędzy drzewami nie miałem do czyninia czy to jest linka rybaccka taka żeby nie było jej widzieć i na jakiej odległosci ja zakladają bo jak na wysokosci szyji to głowe może ci uciac...

- Fantas3k
- Bywalec
Linka między drzewami - Umyślne usiłowanie zabójstwa. To jest karane. Nawet nie podejżewam, że policja mogłaby wpaść na taki pomysł. Myślę, że to raczej pomysł kusowników, którzy notorycznie mają przeganianą zwierzynę i dlatego chcą się uporać z motocyklistami.
Yamaha yz 125 99"
-
oride16 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości