Zobacz wątek - KTM 450 SX - Akrapovic, 6 Biegów MEGA WYPAS! Tanio!
NAS Analytics TAG

KTM 450 SX - Akrapovic, 6 Biegów MEGA WYPAS! Tanio!

Kupno, sprzedaż i zamiana pojazdów - dla tych, którzy nie lubią korzystać z http://gielda.scigacz.pl/ (ogłoszenia z gielda.scigacz.pl pojawiają się przy wszystkich artykułach w portalu Ścigacz.pl o pasujących do nich motocyklach)
_________

KTM 450 SX - Akrapovic, 6 Biegów MEGA WYPAS! Tanio!

Postprzez Damian Marciniak » 16/7/2011, 23:38

KTM 450 SX 2004

Do sprzedania mam wychuchaną, wypieszczoną, zadbaną KTM 450 SX z 2004 Roku! Moje oczko w głowie!

W motocyklu zrobione jest WSZYSTKO: olej w przekładni (3 motogodziny), nowy filtr powietrza, filtr oleju, nowa okleina, odpowietrzone lagi, nowe o-ringi, gąbka itd. Zainwestowałem w niego kupe kasy. Muszę pilnie sprzedać z powodów finansowych. Używany amatorsko. Co jest chyba Bardzo ważne, bo mamy pewność, że kupujemy maszynę, która nie jest zajechana jak większość motorów sprzedawana w Polsce!

A teraz bardziej szczegółowo: ZmieniÅ‚em pÅ‚yny: hamulec, skrzynia, silnik i lagi. ZaÅ‚ożyÅ‚em nowiutki filtr powietrza i filtr oleju (x2). DoÅ‚ożyÅ‚em kilka bajerów: gÄ…bka na kierownice (czasem ratuje życie jak siÄ™ wyleci na kierownice) handbary (200zÅ‚) czy też bardzo przydatne bleeders'y do odpowietrzania lagów (150zÅ‚). ZamontowaÅ‚em również peÅ‚en tytanowy ukÅ‚ad wydechowy Akrapovic – wart 2500zÅ‚.

Wielkim plusem jest skrzynia biegów która posiada 6 biegów nie 4 jak inne modele z tego roku (koszt 1500z - IDEALNA DLA SUPERMOTO) na gazie, można śmiało irytować łysych panów w BMW 1.6 -lekkie dociśnięcie gazu i KTM zapiernicza jak królik po koksie!

Kazałem sprawdzić wszystko, co wymagało przeglądu, czy smarowania. Teraz to bestia, w stanie technicznym pewnym w 100%. Nie ma prawa nic nawalić. Tym motocyklem jeździ się po prostu bosko.
Czemu o tym wszystkim piszę? Wielu ludzi szuka motocykla przez pryzmat ceny. Rozumiem te motywację. Ale jest zgubna. Reanimowanie trupa to pieniądze wyrzucone w błoto. Ten sprzęt wygląda jak roczny. I naprawdę jest w stanie idealnym jakby tyle miał lat. Nie oddam czegoś tak dobrego za bezcen. Ktoś, kto zna się na rzeczy i kupi ten sprzęt na pewno to doceni. Warto więc przemyśleć sprawę, czy kupić coś droższego, ale dobrego, czy wyłożyć potem 4 klocki na remont czegoś, co i tak już dawno zakończyło swój żywot.

Kupiłem ją od mojego znajomego (47 Lat), który w 2004 roku kupił ją w salonie, gdy dowiedziałem się, że ma problemy finansowe zaproponowałem mu odsprzedanie motoru. Proszę, więc wyciągnąć własne wnioski i zapraszam na oględziny do Nowej Soli.

Jako ciekawostkę dodam motocykl był sprowadzany z Wielkiej Brytanii. Motor posiada pozwolenie od KTM na rejestracje - wystarczy kupić "homologacje" i śmiało można śmigać po naszych Polskich dziurawych drogach.
Dodam Tylną oponę Michelin jeszcze ma z 80% - z możliwością zarejestrowania na drogi.

Kontakt:

Telefon - 07791789324 (Angielski)
GG - 9188653
E mail - wick3d.xD@googlemail.com

Sprzedaje ponieważ tymczasowo mieszkam w Anglii a motor tylko się kurzy.

!!UWAGA!!
Cena 8000zł
Za te pieniądze GWARANTUJE że nie znajdziecie lepszego sprzętu
Uniwersalne wersje na allegro kosztują +8500zł

Uprzedzam ze cena nie podlega negocjacji!

Obrazek (otwórz link)

Więcej zdjęć można znaleźć na mojej aukcji allegro.

http://allegro.pl/ktm-450-sx-2004-akrap ... 63727.html
KTM 250 SX 2006 ;-D
Damian Marciniak
Świeżak

Postprzez Damian Marciniak » 31/7/2011, 19:21

Ponawniam
KTM 250 SX 2006 ;-D
Damian Marciniak
Świeżak

Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê