Na części czy w całości ?? Doradźcie
• Strona 1 z 1
Na części czy w całości ?? Doradźcie
Witam !! Od dłuższego czasu jestem posiadaczem hondy mbx 80 i mam dylemat czy bardziej opłaca się ją sprzedać na części czy w wyrobić i opchnąć w całości. Moto nie jest niestety na razie wizulanie przygotowany na opcje nr 2 ale pracuje nad tym. I tu się pojawia pytanie czy się opłaca ?? Co do silnika i innych mechanicznych cześci nie mam zastrzeżeń ponieważ nigdy nie miałem z tym kłopotu. Motor przez większość czasu stał nieużywany więc nic się w tym temacie nie zmieniało. Gorzej jest jesli już chodzi o elektryke i różne elementy wizulane. Przygotowałem moto do malowania więc niegługo i to się poprawi. Zamieszczam pare fotek :
Owiewki i siedzenie są zdjęte.
A teraz moja największa zmora czyli przód...
Wbrew pozorom moto nie miał nigdy żadnego jakiegoś istotnego wypadku rama prościutka, moża kierownice puścić i jedzie prosto. Wszystkie "obrażnia" były spowodowane złym przechowywaniem (postawiłem na zime tam gdzie nie trzeba i jak się zorientowałem to moto był przysypany różnymi gratami i ucierpiał przód)

Owiewki i siedzenie są zdjęte.
A teraz moja największa zmora czyli przód...

Wbrew pozorom moto nie miał nigdy żadnego jakiegoś istotnego wypadku rama prościutka, moża kierownice puścić i jedzie prosto. Wszystkie "obrażnia" były spowodowane złym przechowywaniem (postawiłem na zime tam gdzie nie trzeba i jak się zorientowałem to moto był przysypany różnymi gratami i ucierpiał przód)

- BUHHu
- Świeżak
Na części to go szybko nie spylisz, lepiej go odpicuj i w całości sprzedaj.
Jak sie sprzedaje na częsci to potem duzo gratów zostaje i sie robi śmietnik w garażu
Jak sie sprzedaje na częsci to potem duzo gratów zostaje i sie robi śmietnik w garażu

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
- mateo Fazer 600
- Świeżak
mateo Fazer 600 napisał(a):jak cos w takim stanie da sie odpicowac chlopie sprzedaj lub zamien na jakas wsk!!!
chyba zartujesz.
ja zrobił bym to jak nowkę w kilka dni

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości