Honda CRM 125... wady, zalety, dostępność części?
• Strona 1 z 1
Honda CRM 125... wady, zalety, dostępność części?
Co możecie mi powiedzieć o tym moto? Na larssonie nie mogę znaleźć żadnych części do tego modelu
Zastanawia mnie to czy pasują do niej części od wyczynowej CR 125
Z góry dziękówa.

Z góry dziękówa.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Ciężko powiedzieć, gdyż ten model jest bardzo żadko spotykany na naszych polnych drogach. W założeniu miałbyć to motocykl przygotowany do wyczynowego sportu enduro i konkurować z KTMem EXC i Husqvarną WR. Ostatecznie jednak wyszło coś z klasy Aprilli RX, czyli niby mocny silnik, ale pełen wyczyn to nie jest.
Bazą do tego modelu jest crossowa Honda CR i myślę, że części od tego modelu będą pasować - zwłaszcza te silnikowe. Jeśli mam być jednak szczery to w tych rocznikach zajebiście konkurencyjna jest Husqvarna WR 125, która ma świetną dostępność cześci (oraz ich cenę) i jest dużo sprawniejsza w terenie.
Bazą do tego modelu jest crossowa Honda CR i myślę, że części od tego modelu będą pasować - zwłaszcza te silnikowe. Jeśli mam być jednak szczery to w tych rocznikach zajebiście konkurencyjna jest Husqvarna WR 125, która ma świetną dostępność cześci (oraz ich cenę) i jest dużo sprawniejsza w terenie.
-
Beavis - Moderator
Do Husqvarny jest dobra dostępność części?
O fuck, to ja właśnie przez swoją głupotę Husqe odrzuciłem jako pierwszą, bo bałem się, że jak coś pierdyknie to nie będzie skąd części dostać
No to teraz trzeba by pomyśleć nad Husqvarną, tylko, że jest problem tego typu, że one dość mocno trzymają cenę i wyrwać coś młodego i zdrowego graniczy z cudem
Mam do dyspozycji jedynie 5500zł 

O fuck, to ja właśnie przez swoją głupotę Husqe odrzuciłem jako pierwszą, bo bałem się, że jak coś pierdyknie to nie będzie skąd części dostać

No to teraz trzeba by pomyśleć nad Husqvarną, tylko, że jest problem tego typu, że one dość mocno trzymają cenę i wyrwać coś młodego i zdrowego graniczy z cudem

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Naprawdę część do Husky to nie problem. Kuzyn ostatnio kupił Husqvarne WR 125 '95 za 4tysiące. Wymienił tłok wraz z pierścieniami (800zł) oraz kupił napędy (450zł) i maszyna śmiga jak nówka. Fakt jest faktem - znalezienie takiej to nie łatwa sprawa, ale warto.
-
Beavis - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość