Ozone czy Held
• Strona 1 z 1
Ozone czy Held
Witam,
planowalem kupic zestaw kurtka spodnie buty rekawice prawie wszystko z firmy Ozone, jednak ostatnio rozmawialem z jednym sprzedawca i odradzil mi zakup ubran z Ozone polecil dolozyc troche i kupowac z Helda. Co sadzicice o tym ? Naprawde roznica jest az tak odczuwalna i nie warto ladowac sie w Ozone ?
planowalem kupic zestaw kurtka spodnie buty rekawice prawie wszystko z firmy Ozone, jednak ostatnio rozmawialem z jednym sprzedawca i odradzil mi zakup ubran z Ozone polecil dolozyc troche i kupowac z Helda. Co sadzicice o tym ? Naprawde roznica jest az tak odczuwalna i nie warto ladowac sie w Ozone ?
- Pride_6
- Świeżak
Popadniemy teraz ze skrajnosci w skrajnoc (jak to w internecie
) ale jakosciowo to Ozone nie stal kolo Helda w moim odczuciu.
Mam do czynienia z obiema markami, sam jezdze w Heldzie (spodnie Fame - jeans) - 3 sezony, zero negatywnych uwag.
Kolega dla odmiany Ozone, gacie skora/tekstyl ktore po pol roku zdazyl juz oddac na reklamacji na rozpadajace szwy.

Mam do czynienia z obiema markami, sam jezdze w Heldzie (spodnie Fame - jeans) - 3 sezony, zero negatywnych uwag.
Kolega dla odmiany Ozone, gacie skora/tekstyl ktore po pol roku zdazyl juz oddac na reklamacji na rozpadajace szwy.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Posiadam buty Ozone Code.Bazując na tych butach moja opinia będzie adekwatna do ceny tych butów.Jakość wykonania naprawdę nie zachwyca.Przy odpinaniu rzepy odeszly mi nitki spajające skóre z materiałem i to po 2 założeniach butów na nogi.W tej cenie kupiłem również sobie buty ADRENALINE w tej samej cenie co Ozone. W butach adrenaline przelatałem 2 sezony i naprawdę uwierzcie mi wygladają jak nowe nic się nie rozkleja nie rozchodzi się ani nie przeciera.Nie polecałbym produktów Ozone.Jedynym ich plusem jest design.Bardzo nowoczesny i łatwo przypadający do gustu.
- czaron87
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości