kawa zx6r problem z wiatrakiem.
• Strona 1 z 1
kawa zx6r problem z wiatrakiem.
witam i pozdrawiam wszystkich.posiadam kawe zx6r 2007r,mam problem z wiatrakiem,przestał działać ,zazwyczaj uruchamiał się przy 101C ,co to może być? na tą chwile sprawdziłem bezpiecznik jest ok,potrzebna porada co dalej? dzieki pzdr
- Bart .83
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Sprawdź podłączenie masy.
Spróbuj też podłączyć wiatrak na krótko, żeby wykluczyć uszkodzenie samego wiatraka. Jak ruszy na krótko to sprawdzaj czujnik w chłodnicy, a jak nie ruszy to może być coś z kabelkami albo masa do kitu albo po prostu wiatrak się skończył (w co akurat wątpie).
Ostatnio miałem taki sam problem u mnie w 929 i winna była masa. Przeczyściłem wszystko i śmiga jak nowy.
Spróbuj też podłączyć wiatrak na krótko, żeby wykluczyć uszkodzenie samego wiatraka. Jak ruszy na krótko to sprawdzaj czujnik w chłodnicy, a jak nie ruszy to może być coś z kabelkami albo masa do kitu albo po prostu wiatrak się skończył (w co akurat wątpie).
Ostatnio miałem taki sam problem u mnie w 929 i winna była masa. Przeczyściłem wszystko i śmiga jak nowy.
|1000RR 2006r| | http://www.bikepics.com/members/kubcys/
-
Kvba - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości