Rieju rs 2 matrix
• Strona 1 z 1
Rieju rs 2 matrix
Witam mam problem bo rozwaliło mi sie takie kółeczko folia to była czy coś i jak przyciskam hamulec to mi wylatuje płyn
zaznaczam na zdjeciu http://www.abload.de/image.php?img=1309 ... 92mjop.jpg jak to naprawić ? I jaki polecicie tłumik do niego bo teraz mi pierdzi nie za fajnie
Jaki olej do niego lać i ile ? Bo tam nie ma bagnetu tylko sie korek odkręca to ile ma być ?
zaznaczam na zdjeciu http://www.abload.de/image.php?img=1309 ... 92mjop.jpg jak to naprawić ? I jaki polecicie tłumik do niego bo teraz mi pierdzi nie za fajnie
Jaki olej do niego lać i ile ? Bo tam nie ma bagnetu tylko sie korek odkręca to ile ma być ?
- Cinka
- Świeżak
jak naprawic nie wiem, spróbuj wcisnac to z powrotem. moze od tyłu. czyli zdejmij pokrywke i od tamtej strony wsadź..
tłumik obojetne, zobacz sobie filmiki na yt z róznymi i sam ocen. kazdemu sie podoba co innego ale dzwieku duzo nie zmienisz.
na dekielku pisze na pewno pewnie 650 ml. jaki ? np motul transoil
tłumik obojetne, zobacz sobie filmiki na yt z róznymi i sam ocen. kazdemu sie podoba co innego ale dzwieku duzo nie zmienisz.
na dekielku pisze na pewno pewnie 650 ml. jaki ? np motul transoil
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
motul transoil to jest do skrzyni do silnika (mieszanki) to zalezy od twojej kieszeni. jak ostro ganiasz lepiej jakiegos syntetyka np castrol power 2T
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Oleju w skrzyni biegów
Typ
Ilość
SAE 10W 40
820 c.c.
W instrukcji takie coÅ› pisze ten castrol sie nada ?
Edit: nie działa mi kontrolka od paliwa nie świci, przekręcam kluczyk to sie zaświeca dziś musiałem go pchać przez to co może być przyczyną ?
Typ
Ilość
SAE 10W 40
820 c.c.
W instrukcji takie coÅ› pisze ten castrol sie nada ?
Edit: nie działa mi kontrolka od paliwa nie świci, przekręcam kluczyk to sie zaświeca dziś musiałem go pchać przez to co może być przyczyną ?
- Cinka
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości